2777
2789
مطمئنی ادمی نیست به این راحتی دوباره با کسی ازدواج کنه ،هر چند وقت پیام میده اخرین بار نزدیک یه ماه ...

دوسش داری ولی نمیتونی کاراشو فراموش کنی کاری انجام داده دلتو شکونده میخوای برگردی دودلی واسه رفتارش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ،،بیشتر نمیدونم دوسش دارم یانه،،واینکه خداییش خیلی خوبی داشت فقط نمیدونم درونش چه طوریه؟ اره ب ...

ادم مرموزیه کارشو یواشی انجام میده ولی خودشو مظلوم نشون میده همه به اسمش قسم میخورن میگن خیلی ادم خوبیه ولی دوست داره پشیمونه دوس داره برگردی ولی تو میترسی

اره عزیزم،،اگه بدونی بعضی وقتها چقدر گریه میکرد واحساسی بود ،،بعضی وقتها هم راحت دروغ میگفت نمیدون ...

نادون نیست احساس نمیکنم نادون باشه چون بچه نیست بالای 30سال داره جایی که به نفعش نیست گریه میکنه 

سن درست گفتم بالای30داره اره برمیگردی بچه داری ازش

اره درست گفتی عزیزم ،بچه نه ندارم،،حالا این وسط پسر 

عمم داره جدا میشه،،میدونم همشون دوست دارن

باو اون ازدواج کنم،دیروز هم یه خواستگار اومد

این وسط شوهر سابقم هم فرتموش نکردم🥴

به نظرت اگه بفهمه پسر عمم داره جدا میشه

حرکتی میکنه

یه جایی عمل کردی روصورتت یا دوس داری یه تغیری بدی قیافتو بهش فکر میکنی عمل انجام بدی حالا یا گونه یا ...

منو میگی لطفااا با عشقم ازدواج دارم؟ 

دوسم داره؟ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐