2821
2789
عنوان

خواستگاری

354 بازدید | 19 پست

سلام دوستان یک مشورتی دارم

برای یک بنده خدایی خواستگار قرارهست بره. بعد ایشون کمی جای جوش های صورتش تبدیل به چال شده . البته زیاد شدید نیست و با کرم عادی میشه 

اما خیلی سردرگم هست که کرم بزنه یا همونطوری بذاره بمونه صورتش. 

از یه طرف میگه بعدا بدون کرم ببین که مشخص تره  نگن چرا قبلا نبود . از طرفیم خیلی زننده نیست که ممکن باشه بعدا به چشم بیاد

ولی به هرحال جای جوشه دیگه

از طرفی هم به هرحال برای اینطور مراسمات اکثرا کمی کرم پودر و اینجور چیزا استفاده میکنن

بعد خب شدتش کم هست که با کرم ازبین میره دیگه

خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
نه ولی مادر داماد در مهمونی عروس رو دیده و خب اون موقع کرم داشته

ببین به نظر من بهتره همون جوری که هست باشه.  کسی که به خاطر یه جوش خودشو نبازه و نخواد پنهان کاری کنه بیشتر جذاب تره.  حرف اعتماد به نفسه   مطمئن باش کسی که بخواد به خاطر قیافه بپسنده با یه اشکال تو قیافه هم می‌ره.  مگر اینکه استثنا باشه و اونقدر جذب طرف بشه که جوش و این چیزا دیگه براش مهم نباشه. من بودم در حد نرمال و کم کرم میزدم ولی نه برای پنهون کاری. انشاالله خیره عزیزم

کرم نزنه چون بالاخره میبینه

آخه مسئله اینه یکم زورش میاد 

چون اکثرا یه کرم رو واسه این مراسما میزنن

بعد به خاطر این مسئه هیچی استفاده نکنه هم انگار  کار 

بی منطقیه

آخه مسئله اینه یکم زورش میاد  چون اکثرا یه کرم رو واسه این مراسما میزنن بعد به خاطر این مسئه ...

من برای خواستگاری خودم بدون کرم و هیچی رفتم. آرایش چشم خوشگل و ساده کردم رژ لب با برق لب زدم. کرم و این چیزا آرایش رو غلیظ می‌کنه به نظرم. 

من برای خواستگاری خودم بدون کرم و هیچی رفتم. آرایش چشم خوشگل و ساده کردم رژ لب با برق لب زدم. کرم و ...

البته کرم منظورم یه ضد آفتابه سادست 

اما چون جای جوشا کمه محو میشن با همون هم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز