2777
2789
عنوان

حق با کیه

384 بازدید | 68 پست

سلام خانومای عزیز خوبین مشکل من سر کار رفتن شوهرمه حالا به دلایلی باید زیاد کار کنه قسط زیاد داریم اینا ولی کم کم داره کارمون به جدایی میرسه یعنی خدایی تو هنگم چ غلطی کنم همو خیلی دوست داریم عاشق همین الان اونم داره بخاطر من جون میکنه اما درک دارم میخوام یک کاری کنم ک آنقدر برام مهم نباشه بتونم در نبودشم حالم خوب باشه اون ازم زیاد چیزی نمی‌خواد فقط بخندم و باهاش خوب باشم ادامه در پست بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر نباید رفیق نیمه راه باشه..قرار باشه تو خوشیا کنارش باشی تو سختیا تنه‌اش بزاری این چه دوست داشتن ...

خو میدونم عزیز شاید باور من اشتباهه من بر این معتقدم ک عشق اگر عشق در همه حال باید خوب باشه حواسش به همسر باشه و....

پیشش بمون پشتش باش عزیزم روزای سختی می‌ره...تجربه کردم میگم...تو شوهرت سالم...من بخاطر بدهکاری بیکاری استرس گرفت و مریض شد خیلی روزای سختی بودن پول نونم بعضی وقتا نداشتیم..اما کنارش موندم بهش انگیزه دادم الان خدارو شکر با تلاش خودش و وام  گرفتن تونست یه شرکت بزنه اولش سخت بود بخاطر بی سرمایگی ولی الان خدارو شکر کارش گرفته و همیشه از من تشکر میکنه

پیشش بمون پشتش باش عزیزم روزای سختی می‌ره...تجربه کردم میگم...تو شوهرت سالم...من بخاطر بدهکاری بیکار ...

خو من ک دلم میخواد کنارش باشم اما بی حوصله میشم زنگ میزنم فروش میدم تهدید ب رفتن خودکشی میکنم ووووو.....

به قول خودش ژنو باید تو دوران بی پولی شناخت و مردو تو پولداری ...بنظرم اگه انسان خوبیه تنه‌اش نذار ب ...

خو چیکار کنم من براش بخندم خوشحال باشم براش کافیه اما کنترل ندارم. چیکار کنم سرگرم شم

خو من ک دلم میخواد کنارش باشم اما بی حوصله میشم زنگ میزنم فروش میدم تهدید ب رفتن خودکشی میکنم ووووو. ...

نمیدونم عزیزم نظر من این بود..حالا بقیه بیان نظر بدن اونا رو هم بخون مشاور برو و تصمیم درس بگیر