سلام خانما اول بگم خواهش میکنم کسایی که میخان بگن آشتی کن برگرد زندگیتو درست کن فلان نگن چون شرایط روحی خوبی ندارم اعصابم بیشتر خورد میشه خانما من و همسرم قراره فردا بریم درخواست طلاق توافقی بدیم اون میگ اگ تو واقعا نخوای من قبول میکنم فقط قبلش میخواد باهام حرف بزنه خیلی روحیه ام خرابه میترسم از خودم ک برگردم و گول بخورم بخصوص از مشاور های طلاق توافقی میگن خیلی پافشاری میکنن احساس میکنم همسرمو دوست دارم اما ب هیچ وجه نمیخوام باهاش آشتی کنم مشاورمم 22 اسفنذ بهم وقت داد خیلی مونده میشه یکم راهنماییم کنید چجوری یکم خود دار باشم چون اگه برگردم واقعا ب خودم بد کردم
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
تصمیمت رو توی ذهنت نهایی کن، دو دلی رو بذار کنار، محکم سر حرفت بمون، به مشاور نشون بده که اصلا نمیخواهی بمونی توی این زندگی. مشاوره اجباری که میذارن برای طلاق توافقی خیلی مسخره و آزار دهنده ست، یعنی مورد داشتیم خانومی به مشاور گفته شوهرم خیانت میکنه، مشاوره گفته خوب تو هم برو خیانت بکن ولی ازش جدا نشو !!! خلاصه که بدون خیلی هاشون اساسا عوضین !
عزیزم به من فک کن که بخشیدم... ولی بخاطر بخشیدنم، هیچ وقت خودمو نمیبخشم.
خیلی سخته.
وسواس فکری بعدش ازاردهندس.
منم اگر بچه نداشتم جدا میشدم.
با این که دوسش دارم، خیانتش در حد چت بود، قبول کرد اشتباهشو، معذرت خواست و بعدشم هر کاری کرد فراموش کنم...
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی