2777
2789
عنوان

کنکور تحربی

140 بازدید | 9 پست

سلام من الان دهم تجربیم خیلی ریاضیم خوبه تا الان که نیمه دوم ساله هیچ کدوم از نمره ی ریاضیام پایین ۱۹ نبوده بیشترش بیست بوده زیستمم خوبه نه اینکه بگم عالیه خیلی دوست داشتم برم رشته ریاضی اما بابام میگفت سخته بنظرتون میتونم:اگه ریاضیم خوب باشه کنکور تجربیا خوب بزنم.چند درصد تاثیر داره اگه ریاضیتا خوب بزنی ؟؟

نمره نه رو درصد درسات کار کن

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کنکور که فقط ریاضی نیست زیست از همه ضریبش بیشتره بعد شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین شناسی همه رو درصد خوب باید بزنی حداقل باید درصد لازم رو بیاری اگر رتبه برتر هم برات مهم نیست بالاخره سختی های خودشو داره باید اراده ت قوی باشه 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
من درصد ریاضیمم ۵۰ تا ۷۰ خوبه ؟؟برای گاج زدم 

با گاج کار نکردم فقط شنیدم تراز قلم چی به کنکور نزدیک تره 

فقط پیوسته بخون از الان به فکر اینکه کنکور چی میشه نباش

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
عزیزم کنکور که فقط ریاضی نیست زیست از همه ضریبش بیشتره بعد شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین شناسی همه رو ...

اره میدونم زیستم خوبه دارم تلاشما میکنم عالی بشه ولی هنوز توی تست زدن خیلی بدم غلطام زیاده 

اره میدونم زیستم خوبه دارم تلاشما میکنم عالی بشه ولی هنوز توی تست زدن خیلی بدم غلطام زیاده 

اشکالی نداره وقتی زیاد غلط میزنی یعنی خیلی نکته برای یادگیری مونده  هنوز و باید یادداشت شون کنی دوباره همونا رو که از اول تست بزنی غلط نمیزنی یا تعداد غلطات خیلی کمتر میشن من خودمم همینجور بودم زیست خیلی غلط میزدم تست هامو کم کم راه افتادم تعداد غلطام کمتر شد 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مرسی که انگیزه میدی تلاشما میکنم 🫶❤️

خواهش میکنم عزیزم آفرین 💜