2777
2789
عنوان

چجوری به دختر عمم دلداری بدم؟

404 بازدید | 39 پست

هردفعه همو میبینیم راجع به خواستگار نداشتنش میگه بعدم قسمم میده به بقیه دخترای فامیل نگم، از من چندسال بزرگتره، من ازدواج کردم، بنده خدا میگه من ازدواج و همسر نمیخوام حداقل خواستگار که باید داشته باشم ، ازدواج دخترای فامیل که میشه غصش بیشتر میشه، عیدها زیاد میبینمش چیکار کنم چجوری یکاری کنم دلش شاد بشه؟

اگه راهکاری دعایی چله ای چیزی هس لطفا بگین تا من یا خودش بخونه و انجام بده

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اگه میتونی به کسی معرفیش کن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ازدواج آسونه خوشبختی سخته.. خیلیا ازدواج میکنند ولی خوشبخت نیستن

بنده خدا اصلا میگه ازدواج نمیخام. خواستگار نداره اصلا بااینکه خیلی توی اجتماعه، پدرشم شغل و وضع مالیش خوبه 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

چن سالشه

۲۹

من کوچولوترم میترسم یبار که دارم دلخوشی بهش میدم بگه تو که کوچیکتری ازدواج کردی چی میگی این وسط

اگه میتونی به کسی معرفیش کن 

معرفیش میکنم به دوستامم گفتم ولی اصلا انگار نه انگار 

این و به من که بچه دار نمیشم میگن🥲🥲

برا مجردام همینه واقعا فقط دغدغه ازدواج دارن ولی متاهل هزاران مشکل دارن گاهی خودشون وسلامتیشون وارزوهاشون یادشون میره. برای بچه هم همینه انشالله که خدا به شمام هم فرزند صالح وسالم بده

خودت باش
2790
2778
2791
2779
2792