2777
2789
عنوان

کوه نوردی 😑

815 بازدید | 31 پست

پریروز رفتیم کوه نوردی 

بعد ی راهی ب قله کوه هست ک تماما پله هست 

750تا پله 

فککنم 7کیلومتر یا 10کیلومتر راهه 

ینی من مردم دوروزه همه ی ماهیچه هام بستن 

ی مانتو داشتم شکمم ازش میزد بیرون 

امروز فیت بود

انرژی گرفتم گفتم جمعمم بریم😂البته تا نصفه نه قله 

چنتا دراز نشست و شنام رفتم ک مثلا ثرش با غذاهای میخرم از بین نره 😂😂😂✌️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

کدوم کوه رفتین؟

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که از صبح تا شب تو خونه تو تختم اینا رو میبینم دستم شل میشه

منم بعد 24 سال سن رفتیم اینجا 😂.

دومین بارم بود البته ولی دفه اول فکنم 100تا پله رو اومدم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ی کوه نزدیک خودمون بود

کدوم شهر، ؟

من تهرانم

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
کرمان

اسم کوه چیه؟؟