2777
2789

من عادت کردم دیگه شدم مثل سنگ🥲🪨

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندساله دوست صمیمی ندارم و ذهنم خیلی آرومتره و خیلی راضیم دیگه هیچوقتم دوست صمیمی نمیخوام

دقیقا من بعد اینکه رفیقم فراموشم کرد دیگ تصمیم گرفتم دوست صمیمی نداشته باشم چون اعصابت ت ارامشه

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
چند سالته؟ 

۲۴

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
پس تایمای استراحت چیکار میکنی؟  من دیگ دارم دیوونه میشم

کآری نمیکنم

تنهام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من هیچ دوستی ندارم ولی اینو پذیرفتم و باهاش اوکیم ، اگرم یه روز دوست خوبی پیدا کردم که چه خوب نشدم ک ...

چند سالته؟ خوشبحالت من اصلا نمیتونم, همش میگم چرا بقیه دوست دارن من تنهام

برای سلامتی امام زمان صلوات
دقیقا من بعد اینکه رفیقم فراموشم کرد دیگ تصمیم گرفتم دوست صمیمی نداشته باشم چون اعصابت ت ارامشه

اره دقیقا 

خودم شدم رفیق خودم

دیگه دوست بدرد بخوری پیدا نمیشه تو این دنیا

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
2790
2778
2791
2779
2792