شما اگه عشق قدیمی تون رو بعد از سال ها دوباره ببینید در صورتی که هر دو مجرد باشید به اون و خودتون فرصت دوباره می دید یا نه ؟
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
جانم فدای ایرانم🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگمیکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
عشق یا کراش. کراش خیلی مسخرس و در حد عشق نیست. عشق واقعی باشه آره. البته بستگی داره. اگه از هم دور بودین چون آقا یا خانوم یه نفر دیگه مد نظرش بوده رفته شکست خورده فهمیده هیچکس مثل تو نمیشه برگشته اون دیگه با خودته. من این اتفاق برام افتاد برگشتیم درسته مثل سابق نیست و معلوم نیست چه خبر بوده موقعی که رفت و برگشت ولی من دوستش دارم هنوز و پای هم داریم تلاش میکنیم همه چیو درست کنیم