pardis800 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4951 عنوان دوره ttc🔴🔴🔴 320 بازدید | 3 پست دوستان کسی هست دورهاشو شرکت کرده باشه؟میارزه برم؟...چون زبانکده تو شهرمون گفتن که به معلم نیاز دارن و اولش این دوره رو برگزار میکنن و یاد میدن و بعدش کلاس میدن؟ 1401/12/13 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_پاستیل عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 2256 گرفتنش ضرری ندارهقطعا اگه پیگیر باشی و بری سراغشمیتونی از طریق اون شغل داشته باشی و تدریس کنیمنم قراره بگیرم فعلا ترم آخرم که بعدش مدرک بگیرمبعدشم برم دوره تی تی سیاین همه خوندیم و زحمت کشیدیم اون دوره هم شرکت کنیم دیگه تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
pardis800 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4951 گرفتنش ضرری نداره قطعا اگه پیگیر باشی و بری سراغش میتونی از طریق اون شغل داشته باشی و تدریس کنی م ... اخه اول بابد هزینه بدم ۹۰۰ تومن منم پیگیر بودن اخه مدرک دیپلم رو ندارم..حداقل بگم من فلان مدرک دارم..و اینکه دوست دارم تدریس کنم
خانوم_پاستیل عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 2256 اخه اول بابد هزینه بدم ۹۰۰ تومن منم پیگیر بودن اخه مدرک دیپلم رو ندارم..حداقل بگم من فلان مدرک دارم. ... چه گرون مگه دورش چقدر طول میکشه؟اصلا کلاس نرفتی هیچ مدرکی نداری؟ تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/