2789
عنوان

مهاجرت

208 بازدید | 17 پست

دوستان میدونید الان بهترین کشور با سرمایه ی کم کجاس؟

و با چه ویزایی؟چجوری

غیر از بورسیه تحصیلی چون حس درس خوندن ندارم😂

ولی اگه کاری باشه میتونم کار کنم

حدودا چقد سرمایه میخاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبرس شمالی 🚶‍♀️

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

هر دفعه یه کشور مد میشه

الان قبرس مده😑😐😐😐

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
چه کاری؟  

هرکاری که بخان حاضرم یاد بگیرم

فقط نمیدونم چکاری یاد بگیرم

و چه کشوری برم

اگه کشوری که میخام برم معلوم شه میرم تحقیق میکنم ببینم چه نیروی کاری میخان

الان بین زمین و اسمون موندم بلاتکلیفم

چقد پول میخاد؟ شرایط زندگی خوبه؟

شرایطش از ایران بهتره

اونجا باید به پوند انگلیس پول خرج کنی

پوندم نزدیک ۷۰ تومنه الان

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
هرکاری که بخان حاضرم یاد بگیرم فقط نمیدونم چکاری یاد بگیرم و چه کشوری برم اگه کشوری که میخام برم ...

ارایشگری

اشپزی

حسابداری 

گرافیک

مرسی عزیزم تحقیق میکنم ببینم چجوریاس

موفق باشی

چقد پول میخاد؟ شرایط زندگی خوبه؟

آره فامیل های نزدیکمون اونجان 

میتونی خونه بخری قسطی یعنی اونا ک رفتن اینجوری رفتن 

مثلا برای اونا ک خیلی سرمایه ندارن 

قسط اول مثلا برای خونه سه ملیاردی ۶۰۰ ملیون باشه فک کنم 

خونه رو تحویل میگیری بعد طی هفت سال ک بعد یه سال شروع میشه پرداخت میکنی 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))