2777
2789
عنوان

با شوهر زورگوی زبون نفهم چیکار کنم

2371 بازدید | 31 پست

دیونه شدم از دستش اصلا زبون نمیفهمه حرف باید حرف خودش باشه تو عقدیم اصلا نمیذاره خونه ی مامان بابام باشم خونه خودشونم من راحت نیستم 

نه سر کار میره نه هزار تومن پول درمیاره فقط مدعیه باهام سرکار نرفتنش به جهنم تو جمع مث حیوون باهام رفتار میکنه داد میکشه ضایعم میکنه من خر عین چی دوسش داشتم ولی دیگه نمیتونم تحملش کنم 

چجوری از این ادم طلاق بگیرم جدی جدی دیگه نمیتونم تحملش کنم...

خانوادم واسه طلاق پشتم نیستن(چون خود احمقم کردم)

از لحاظ مالیم مستقل نیستم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت 9شب میزاشتمش سر کوچه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یعنی خانوادت موقع ازدواج هم پشتت نبودن؟ 

چجوری نداره آخرش باید بری درخواست طلاق بدی 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

امان از شما دخترای یه دنده😕یعنی واقعا باید سرت به سنگ میخورد تا بفهمی به دردت نمیخوره و به حرف پدر مادرت برسی!

چی بگم با این ادم پیر میشی،طلاق بگیر و حرف خانوادت رو به جون بخر،این خیلی شیرین تر از سختی های تو زندگی با این فرد!

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰

قوی باش بزن دهنشو سرویس کن بزنش😐چاقورو بردار بیفت ب جونش😐بگو یا طلاقم میدی یا خودم طلاق میگیرم کل مهریمو از حلقومت میکشم بیرون مثل خودش باهاش رفتار کن تو جمع ضایش کن هرکاری میکنه بدترشو بکن متقابل اذیتش کن

یعنی خانوادت موقع ازدواج هم پشتت نبودن؟  چجوری نداره آخرش باید بری درخواست طلاق بدی

مخالف بودن من مجبورشون کردم

اره میرم درخواست میدم خونه ی بابام دق کنم بهتر از زندگی با این حیونه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
امان از شما دخترای یه دنده😕یعنی واقعا باید سرت به سنگ میخورد تا بفهمی به دردت نمیخوره و به حرف پدر ...

حماقت خودم بود حالام سنگ نمیبینم بزنم دهنم 

حالام عین خر موندم توش