2777
2789
عنوان

کارنامه

109 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من خیلی استرس دارم فردا کارنانه هامونا میدن 

به نظرتون کسانی که دختر ۱یا۲سال از من بزرگ تر دارن بگن کارنامه نوبت اول چند درصد تاثیر داره رو انتخاب رشته نهم 

واقعا خیلی گیچ شدم بعضیا میگن تاثیر نداره بعضیا میگن کم تاثیر داره و....

هنوز که کارنامه را نگرفتم اگه معدلم ۱۶یا۱۷بشه نوبت دوم سعی و تلاشمو کنم به ۱۸یا۱۹خورده ی برسونم میتونم برم انسانی یا تجربی ؟

فکر کنم نوبت اول و نوبت دوم ضریب سه دارن ، ی همچین چیزیه سال های قبلم مرتبطه

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

برای تجربی باید بالای ۱۹ باشی فکر کنم 

خواهر من ک معدلش ۱۹ و ۸۶ شده بود تونست از بین همه ی رشته ها یکی رو انتخاب کنه ولی اینکه تجربی چ معدلی باشه رو نمدونم

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تجربی باید بالای ۱۹ باشی فکر کنم  خواهر من ک معدلش ۱۹ و ۸۶ شده بود تونست از بین همه ی رشت ...

ن یعنی نوبت اول چند درصد تاثیر داره رو انتخاب رسته اخه مشاور مدرسه مون تو گروه در مورد انتخاب رشته چند تا عکس فرستاده بعد نوشته پذیرفته شدن تو رشته تجربی ریاضی و علوم باید بالا باشه و قبولی خرداد حالا عکسشا میزارم