2777
2789

من رنگ کردم ‌‌‌شد 200 یا 250 اما نصیحت میکنم نکن پشیمون میشی من برگردم به عقب زیر موهامو رنگ میکنم خیلی نازتره. برای این مدل همش ارایش لازمی اگه اهل آرایشی انجام بده من بعد 1ماه مشکی کردم. 

من رنگ کردم ‌‌‌شد 200 یا 250 اما نصیحت میکنم نکن پشیمون میشی من برگردم به عقب زیر موهامو رنگ می ...

مرسیی خودمم دو دلم ولی تنوع میخوامم . من خودم رنگ موهام قهوه ای تیرس بعد اگه بعدانکه رنگ کردم و دلمو زد خواستم مشکلی کنم معلوم میشه ؟؟ که اون طرف موهام مشکیه ولی بقیه قهوه ای ؟؟؟؟/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسیی خودمم دو دلم ولی تنوع میخوامم . من خودم رنگ موهام قهوه ای تیرس بعد اگه بعدانکه رنگ کردم و دلمو ...

من کل موهامو مشکی کردم عزیزم... 

ولی از من میشنوی زیر موهاتو رنگ کن برو حالشو ببر چون هیچوقت هم دلتو نمیزنه چون تو دیدت نیست ولی اگه خوشت اومد میتونی گوجه ببندی دیده بشه یا بافت بزنی یا دم اسبی ببندی ولی اگه نخواستی ودیگ دلتو زد زیر موهات دیده نمیشه قصه نمیخوری. 

من کل موهامو مشکی کردم عزیزم...  ولی از من میشنوی زیر موهاتو رنگ کن برو حالشو ببر چون هیچوقت ه ...

اها مرسیی . چیز فقط اینکه تو هم موهات قهوه ای تیرس ؟ یا خودش مشکیه ؟ الان که کلشو مشکی کردی وقتی موهات رشد کنه از ریشه معلوم نمیشه ؟ که ریشه موهات قهوه ای باشه و  اینا ؟؟/ ببخشید زیاد سوال پرسیدم

اها مرسیی . چیز فقط اینکه تو هم موهات قهوه ای تیرس ؟ یا خودش مشکیه ؟ الان که کلشو مشکی کردی وقتی موه ...

من موهام قهوه ای تیره مایل به مشکی بود چون موهای خودم مشکی مشکی بود حنا کردم یکم روشن شد اما الان حدود 3ماهه مشکی کردم دیده نشده ک تا حالا... 

اشکال نداره عزیزم هرچی سئوال داشتی در خدمتم.