2821
2789

من عکس کراشم و ندارم اگ داشتم هم نمیذاشتم میدزدینش😂👀

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بذارم عکس دوس پسرمو؟😂😋

اره 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

وای منم پریودم عصابم خوردهههههه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اینجا از مسابقه بکس برگشته بنده خدا کسله😂

دارم ب این فکر میکنم ک پسرا چقدر راحت با دوربین اصلی عکس میگیرن👀 بعد من با فیل تر باز خودم و لوچ میبینم😂 

ایشالا ب پای هم پیر شید😂🌚

دارم ب این فکر میکنم ک پسرا چقدر راحت با دوربین اصلی عکس میگیرن👀 بعد من با فیل تر باز خودم و لوچ می ...

وایییییی منم همینجوریم بعد اون بهش بگم تو رخت خواب عکس بده از خودت بدون چون و چرا میده🤣🤣🤣

‌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا .🙃🖤
هرچی میگم هیچکس نمیبرم بیرون یه هوایی بخورم همه کار دارن الانه گریه کنم😢

بیا باهم گریه کنیم😢

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز