2777
2789
عنوان

کادو تولدم

169 بازدید | 11 پست

این ماه تولدمه،خونمون فرش نداریم شوهرم میگه کادو تولدت فرش میخرم مامانمم کاسه خریده برام

پارسال شوهرم چندماه قبل تولدم دستبند طلا خرید گفت کادو تولدته،ولی بعد چند ماه فروخت

چرا من ی کادوی درست حسابی نمیگیرم ازکسی

مامانم عیدی و مناسبتا برام ظرفوظروف میگیره😐😐😐

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وضع مالیه شوهرت خوبه بگو یه کادو برای خودت بگیر حتی شده یه چیز کوچیک نه که وسیله خونه رو که برای خونه لازمه به اسم کادو بهت بده اگه هم وضعش خوب نیست که دیگه داستان فرق میکنه

خب به مامانت بگو دوس نداری ظرف کادو بگیری 

همیشه میگم مثلا یبار قابلمه بزرگ میگیره یبار سبزی خورد کن همه رم گزاشتم انباری ولی میگه بعدا ب دردت میخوره 

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
اگه وضع مالیه شوهرت خوبه بگو یه کادو برای خودت بگیر حتی شده یه چیز کوچیک نه که وسیله خونه رو که برای ...

وضعش خوبه بد نیس،میگه سی چهل تومن بدم ب فرش خرید عید و خرید وسایل خونه زیاد میشه از کجا بیارم کادو هم بخرم 

منکه اصلا سلیقه کسیو تو لباس قبول ندارم ظرفو ظروف بیشتر خوشالم میکنه

فقط لباس نیس ک این همه چیز میز لاک گل سر کیف پول و..