2777
2789
عنوان

شوهر پرو هیز

2129 بازدید | 88 پست

رفتیم کباب بخریم،زنه فروشنده بود،با شوهرم خیلی راحت حرف می‌زد با خنده و شوخی، شوهرم هم همینکار کرد،من انتظار داشتم شوهرم رفتار سنگین نشون بده،چرا سبک بازی؟؟

شوهرم اگه رفتار سنگین نشون میداد زنه دیگه باهاش شوخی نمیکرد،بعد دوباره زنه گفت بیشتر نمیخوای؟؟ با خنده و کلی شوخی

بعد از چند دقیقه دوباره شوهرم رفت دم گوشش یچیز گفت خندیدن،من ازش سوال کردم‌گفتم‌چی گفتین.

میگه بهش گفتم نوشابه بده،نوشابه رو الان میخوام بخورما بعد خندیدیم..گفتم اصلا خوشم‌نیومد از این هما راحتی با فروشنده،موقع حساب کردن هم شوهرم انگار داشت میرفت توبغل زنه یهو زنه بهش گفت یواش خخ افتادی تو بغلم، گفت اشکال نداره،بعد پول نقد درآورد زنه گفت بده همینو،گفت ن بهت نمیدم اینو وکلی خنده.بعد گفت عه نوشابه رو نزدی ، زنه گفت عیب نداره و.. خیلی سبک بازی درآورد. بهش گفتم یکی باهات شوخی میکنه،میخاد راحت باشی باهاش،تو زن داری باس سنگين باشی ،چرا سبک بودی.ناراحت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه ببخشید،نمیدونستم کنارم هم باشی ناراحت میشی

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بگو ناراحت میشم چه باشم چه نباشم این رو رفتار ناپسندی میدونم و خوشم نمیاد.جدی هم بهش بگو.البته نه با داد و فریاد ولی جدی بگو‌.

بذار یاد بگیره این شیرین بازیا برای آدم متاهل نیست.

اسی سرکار نذاشتی؟اخه کدوم شوهری جلو زنش میره تو گوش فروشنده چیزی بگه😒

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜