2777
2789
عنوان

تکلیف کاربری های الکی چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
اسکرین بگیر از اون پیام که گفته ۸ سالشه  نی نی یارو تگ کن کاربریشو هم بنویس تعلیق میشه

ب نی نی یار گفتم حالا این فکر کنم اونقدر ترسیده بود سیم کارتشو از بین ببره😆

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣 بهتره اینجا بودن براش سم هست 

اصلا بچه 8 ساله رو چه به این سایتا من همسن اینا بودم خنگ و خل بودم بچه های این دوره رند هستن

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
اصلا بچه 8 ساله رو چه به این سایتا من همسن اینا بودم خنگ و خل بودم بچه های این دوره رند هستن

بخدا دخترم ۸ سالشه از گوشی هیچی نمیفهمه چطور این تونسته ثبت نام کنه 

حسم میگه دروغ گفته 

بخدا دخترم ۸ سالشه از گوشی هیچی نمیفهمه چطور این تونسته ثبت نام کنه  حسم میگه دروغ گفته

چی بگم من لغو دوستی زدم خدا عاقبت همرو بخیر کنه ب مامان اینم زنگ نزنن😅😅😂😂

خواهر ی بچه ب من درخواست دوستی داده بعد فهمیدم بچس بهش گفتم میگه سایت با شمارم زنگ میزنه😓 میگم نمیز ...

حالاهم از ترس اینکه چون کاربریت الکیه.میترسی پیدات کنن.الکی میگی یه بچه پیام داده

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792