ی بچه به من درخواست دوستی داد قبول کردم بعد خوب که باهام حرف زده از غلط املاییش فهمیدم بچس الان این کاربری رو لغو میکنن؟!
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
اسکرین بگیر از اون پیام که گفته ۸ سالشه نی نی یارو تگ کن کاربریشو هم بنویس تعلیق میشه
ب نی نی یار گفتم حالا این فکر کنم اونقدر ترسیده بود سیم کارتشو از بین ببره😆
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
اصلا بچه 8 ساله رو چه به این سایتا من همسن اینا بودم خنگ و خل بودم بچه های این دوره رند هستن
بخدا دخترم ۸ سالشه از گوشی هیچی نمیفهمه چطور این تونسته ثبت نام کنه حسم میگه دروغ گفته
چی بگم من لغو دوستی زدم خدا عاقبت همرو بخیر کنه ب مامان اینم زنگ نزنن😅😅😂😂