ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 عنوان خسته شدم 63 بازدید | 3 پست خسته شدم از تنهاییخسته شدم که حتی ی رفیق دختر ندارم چه برسه ت رابطه باشمفقط ۱۹ سالمههمیشه تنها بودم .. دوباره داره افسردگیم و فکرای احمقانه میاد تو ذهنم نظرتون با ازدواج چیه ؟ چون ی مورد هست الان از نظر مالی اوکی هست حداقل 1401/12/13 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila_h74 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2646 عزیزم الان شرایط جامعه جوریه ک همه خسته شدن از تنهایی یوقت ازدواج نکنی .اول بشین همه چیو در نظر بگیر بعد بخدا الان مردای ازن دوره زمونه خیلی بد شدن توهنوز خیلی وقت داری فقط شرایط مالی ملاک نیس اخلاق از همه چیز مهمتره همه چیو درنظر بگیر دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
ewlix مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1147 عزیزم الان شرایط جامعه جوریه ک همه خسته شدن از تنهایی یوقت ازدواج نکنی .اول بشین همه چیو در نظر بگیر ... خاستگار از بچگی زیاد داشتم .. ولی هیچ کدوم راضی نشدم بیان .. خانواده حساسی دارن میتونیم ی مدت رفت و امد داشته باشیم تا آشنا شیم بتونم تصمیم بگیرممن قبلا افسردگی داشتم اینطوری ک داره پیش میره روانی میشم
nila_h74 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2646 خاستگار از بچگی زیاد داشتم .. ولی هیچ کدوم راضی نشدم بیان .. خانواده حساسی دارن میتونیم ی مدت رفت و ... چی بکم .ولی با منطق تصمیم بگیر دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃