وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عنوان بفرماییدپفک😋 154 بازدید | 12 پست شوهرم یه مقدارپول ریخت به حسابم سریع دست پسرموگرفتم رفتیم کلی خوراکی خریدیم زیادشدگفتم الان پوستمومیکنه سریع زنگ زدم صداموبچگونه کردم که شمابودین پول ریختین؟🤪گفت اره گفتم شایدکم داشته باشی.گفتم عههه نمیدونستم تودادی فقط دیدم پول اومدتوحساب گفتم اخجون پول 😁بریم خوراکی بخریم خندیدگفت جونمیدشمادوتاکلی هم به قیافه پسرم که خوراکی دولپی دهنش بودخندیدبعدگفت پس ازاینجاهم براتون خوراکی میارم😁اقاخوراکیامون تایه ماه تکمیله😁 وای پسرمم عین من عاشق چوب شوروشیرین عسل لواشکه😋 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1401/12/13 | 17:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکرد۴قدیم عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3943 نوش جونتون هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 نوش جونتون فدات😅دیگه لوس شدم دعوانکنه😁 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
یونسیه عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3686 به بچه رحم کنید کم هله هوله بدید ، به فکر سلامتی بچه باشید نه خوشحالی لحظه ای بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 آخی نوش حونتون منم پفک خیللللی دوست دارم😋 اره عالی حیف مزمزنداشت🙁 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 نوش 🌹❤🙈 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 من عاشق پفک حلقه ای چی توزم فقط مزمزمینیاتوری😁 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 به بچه رحم کنید کم هله هوله بدید ، به فکر سلامتی بچه باشید نه خوشحالی لحظه ای خیلی کم بش میدم یه امروزگفتم خوشش باشه.پفک نمیخوره چوب شورخوردکه همون بیسکوییت تردسادست ضررنداره😊 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 من بودم یواشکی میخریدم و میخوردم😐 من که هی میخورم یدفه دیدم چهارتوخوراکی خیلی گرون شدهنگ کردم گفتم پیشاپیش اعلام کنم🙁 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️