2777
2789
عنوان

حالا تا چند روز پیش زن نمیخواستا

556 بازدید | 25 پست

تا یه ماه پیش حرف زن گرفتن میشد میگفت نمیخوام و کی زن میگیره و ال و بل حالا دیگه از اون روزی که رفتیم خواستگاری سرشو بگیریم دمشو بگیریم پیش دخترس  

پسر انقدر زن زلیل    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی طفلک

مردها بعضی ها اینطورین دیگه... چیه مگه

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

حالا درسته شوخی میکنی 

نمیخوام ادعای روشنفکرا دربیارم‌حالا

ولی خدایی دیگه تو شوخی هاتونم حرمت زن رو نگه دارید وقتی خودتون به هم جنستون احترام‌نذارید انتظار دارید مردها احترام‌بزارن؟بعد انتظار حقوق برابر با مردها دارید؟

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
حالا درسته شوخی میکنی  نمیخوام ادعای روشنفکرا دربیارم‌حالا ولی خدایی دیگه تو شوخی هاتونم حرمت ...

من بی احترامی نکردم اگه هم چیزی بوده سهوا اتفاق افتاده شوخی بوده

آخه خیلی میگفت مرد باید جذبه داشته باشه و اینا    

اکثر ما آقایون حرف زیاد میزنیم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
من بی احترامی نکردم اگه هم چیزی بوده سهوا اتفاق افتاده شوخی بوده

میدونم😅 ولی همین واژه زن ذلیل خیلی درد بزرگیه که یک زن اینو حتی به شوخی بگه

از این واژه حتی در شوخی هم استفاده نکنیم که فرزندانمون هم این کلمات رو یاد نگیرن 

بجاش از واژه زن سالاری استفاده کنیم😏

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
2790
2778
2791
2779
2792