2777
2789

ما مبل داریم میخریم فروشنده تو فاکتور میخواد بزنه پارچه چینی درجه یک 

اما من میگم ن خودت گفتی دیاموند هست پس برن دیاموند درجه یک 

بعد تو فاکتور نوشته دوسال ضمانت 

من گفتم غید کن ک چیا ضمانت داره 

میگه ن دیگه کلا حسابه 

بیعانه دادیم تا جاب جا شیم بیاریم 

۳۵پولشه 

چیکار کنم 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
خوشکله مبارک باشه  فک کنم مسکو از همه پارچه ها بهتر باشه

اره اما زیبایی ک من میخواستمو نداشت 

الان درگیر این جنس پارچه م

مرسی خوشگلم

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اما زیبایی ک من میخواستمو نداشت  الان درگیر این جنس پارچه م مرسی خوشگلم

مبل خریدی چه پارچه ای زدی 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
عزیزم من فروشنده مبلمانم پارچه دیاموند اکثرا ایرانی هس و این که حتی پارچه ترکم ضمانت نمیشه

به نظر شما برای مبلمان فرانسوی مدل یه چستر داره و یه کاناپه سه نفر کلاسیک داره چه پارچه ای بهتر و دوام بیشتر و اینکه اگه لک برداشت زود تمیز بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

به نظر شما برای مبلمان فرانسوی مدل یه چستر داره و یه کاناپه سه نفر کلاسیک داره چه پارچه ای بهتر و دو ...

عزیزم من مبلمان فرانسوی کار نمیکنم ولی تا جایی که میدونم پارچه ی دیاموند واقعا پارچه ی خوبی هس و نانو هس.ما رو مبل پنجاه ملیونیمونم پارچه دیاموند کشیدیم

عزیزم من مبلمان فرانسوی کار نمیکنم ولی تا جایی که میدونم پارچه ی دیاموند واقعا پارچه ی خوبی هس و نان ...

ممنونم که پاسخ دادین عزیزم.بنظرتون دیاموند سفارش بدم بهتر یا سافت؟ کیفیت و دوام کدوم پارچه بهتر

عزیزم من فروشنده مبلمانم پارچه دیاموند اکثرا ایرانی هس و این که حتی پارچه ترکم ضمانت نمیشه

سلام روز بخیر ببخشید چون گفتین فروشنده مبلمان هستین میشه توخرید پارچه مبل کمکم کنید؟

عزیزم میشه من عکس مبلمو بدم بگی پارچش چیه؟تازه خریدم ولی معلومه پارچش داغونه دوختش انگار داره از هم باز میشه