2777
2789
عنوان

برای بله برون چیا باید ببریم؟

358 بازدید | 30 پست

شهر دیگن ما رسومو نمیدونیم‌. رسم خودمون اینه که میوه و شیرینی و چادر و شال و انگشتر می‌بریم. حالا به نظرتون یه سبد بله برون بگیریم و وسیله هارو تزئین شده ببریم یه دسته گل و دو تا سبدم میوه ببریم زشته؟ با یه جعبه شیرینی؟ 

هرچی رسم خودتونه انجام بدین بگین ما اینجوری رسم داریم 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاست چقدر فاصلتونه.بنظرم میوه هم تزیین شده ببرید .ولی واسه یکی اشناهامون میوه تزیین شده پنج تونن داده بودن ولی .بعد گفتن ک تمام میوه ها بخاطر چسب و اینا خراب شده و قابل استفاده نشده

کاش بگید عروس خانوم ار کدوم شهرن...

معمولا ی باکس تزئین شده از چادر و شال و انگشتر میبرن 

دفتر بله برون

گل

شیرینی 

میوه 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
در مورد میوه نظرتون چیه؟ آخه اون که نمیگه فلان چیزو بیارین

چرا عزیزم میگع...

برای میوه هم ما ی ظرف میوه میبریم ی ظرف شیرینی

همینجا هم بگی کدوم شهره عروستون هستن از اهالی اونجا راهنماییت میکنن

میوه رو چجور تزئین کنیم مثل شب یلدا یعنی😑

مثلا توی همون سینی ها بزارین و بچینین

روش سلفون بکشین

حالا میوه هم نمیخاد

هدیه های عروس و دفتر بله برون و پارچه و حلقه رو تزئین کنین اوکیه

گل و شیرینی هم ببرین

به امید یه روز خوب🌱
چرا عزیزم میگع... برای میوه هم ما ی ظرف میوه میبریم ی ظرف شیرینی همینجا هم بگی کدوم شهره عروستون ه ...

اخه تاپیک قبلی پشت سرش حرف زدم میترسم کسی بشناسه😑

مثلا توی همون سینی ها بزارین و بچینین روش سلفون بکشین حالا میوه هم نمیخاد هدیه های عروس و دفتر بل ...

ببخشید عزیزم حلقه رو چجور تزئین کنیم؟ پارچه منظورتون پارچه چادره؟ یعنی پارچه ببریم یا چادر آماده؟

عزیزم تاپیک قبلت خوندم...

عروستون خیلی پررو، هیچ‌کاری براش نکنید که دلتون نسوزه

به داداشتون بگید وقتی قراره اون تعیین تکلیف کنه خودت خرج کن

هرچی میخوای براش بخر و...

ما کثل مهمون میایم و کادو میدیم میریم

هرکاری کنید اخرش دلتون میسوزه

هنوز ببه برون نکرده انقدر ژبون داره