2777
2789
وقتی همسرتون این حرفو بزنه اون بچه هام یادمیگیرن و علیه شما بیشتر جبهه میگیرن ببخشید اما همسرتون نبا ...

قرص اعصاب میخورم بدون اینکه هیچکدومشون بدونن انگارهمشون خواهربرادرای شوهرم هستن عیییین همونارفتارمیکنن انگارن انگارمن باچه عشقی بزرگشون کردم کلاذات بداوناتووجودشون هست

سخت میگذره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جزصبرکردن هیچ کاردیگه ای درتوانم نیس بااین دل شکستم 

صبر فایده نداره میدونید خدای ناکرده در آینده چه بلایی به سرتون ممکنه بیاد؟

من مادری دیدم که بخواد رفتارای بد دو فرزندش ۱۰ سال قرص اعصاب مصرف میکنه و حالش به شدت بده همسرشم همین بهانه کرد و رفت با فرد دیگری ازدواج کرد

آن شاءالله این چیزا براتون پیش نیاد اما میگم که در جریان آسیب هاش باشید

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
قرص اعصاب میخورم بدون اینکه هیچکدومشون بدونن انگارهمشون خواهربرادرای شوهرم هستن عیییین همونارفتارمیک ...

حتما برید پیش مشاور الان مهم تر از پزشک اعصاب برای شما یک روانشناس و مشاور خوب هستش حتما برید لطفا

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
صبر فایده نداره میدونید خدای ناکرده در آینده چه بلایی به سرتون ممکنه بیاد؟ من مادری دیدم که بخوا ...

شوهرم میگ توهرچی میگن بحرفشون کن بیشتروقتاهمونجوری ام ولی گاهی کم میارم ی کلمه ک میگم قیامت میشه خونه 

سخت میگذره

شوهرم میگ توهرچی میگن بحرفشون کن بیشتروقتاهمونجوری ام ولی گاهی کم میارم ی کلمه ک میگم قیامت میشه خون ...

همسرتون خیلی اشتباه میگن و تکرشون کاملا نادرسته

مگه شما انسان نیستین؟ شما خدمتکار اون خونه هستید؟

اصلا ایشون جای شما بودن

طرز تفکر همسرتون به شدددت اشتباهه!

باش ممنون

خواهش میکنم 

لطفا پشت گوش نندازید حتما برید 

آن شاءالله مشکل تون حل بشه خواهر عزیز

در پناه حق.

همسرتون خیلی اشتباه میگن و تکرشون کاملا نادرسته مگه شما انسان نیستین؟ شما خدمتکار اون خونه هستید؟ ...

اشتباه روزی کردم ک فکرکردم باید ب امیدبچهاباشم وعمرم روتباه کردم حالاهم بایدردزه سکوت بگیرم تواین خونه ومثل نوکرکارکنم که هیشکی بهم هیچی نگه یاخونه فضای ناامنی نشه ولی کاش واقعاخدایی باشه

سخت میگذره

خواهش میکنم  لطفا پشت گوش نندازید حتما برید  آن شاءالله مشکل تون حل بشه خواهر عزیز د ...

قبلارفتم گفتن بایدشوهرتم بیاد ولی شوهرم اصلاب این چیزااعتقادنداره کلادوسال درس خونده سوادهم نداره

سخت میگذره

قبلارفتم گفتن بایدشوهرتم بیاد ولی شوهرم اصلاب این چیزااعتقادنداره کلادوسال درس خونده سوادهم نداره

تازه اون مشاوری ک رفتم وبراش درددل کردم ک دردمودواکنه انگارازتنهاییم سواستفاده کرده بود بعدش ازدفترش تابیرون نیومده بودم بهم پیام داددیگه دلم ازمشاورهم بدشد

سخت میگذره