2777
2789
دوتابزرگ پسرن یکی اخری دختر ولی همشون عین همن مدام طلبکارن ازم ودادمیزنن روسرم بابت همچی 

واقعا سخته بنظرم چند روزی بی محلی کنین درست میشن کمتر حرف بزن 

شوهرتون اصلا حمایتتون نمیکنن ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا سخته بنظرم چند روزی بی محلی کنین درست میشن کمتر حرف بزن  شوهرتون اصلا حمایتتون نمیکنن ؟

حمایت میکنه گاهی ولی مجبوره بخاطراوناطرف اوناروبگیره

سخت میگذره

امیداینکه زودترازدواج کنن برن هم ندارم 

باید باهشون حرف بزنید افرادی در سن خودشون بهشون نشون بدین شرایط شون ببینند و بفهمند اینجوری نیست که همه همه جا عالی زندگی کنن  بچه های شما بزرگ و بالغ هستن باید فقط باهشون با صبر رفتار کنید میدونم بسیار سخته و خیلی هم اذیت میشین اما به نتیجه اش فکر کنید که اگه اینطور نشه چندسال دیگه باید اینطوری عمرتون با ناراحتی بگذره

در مقابل خواسته های نابجا شون هم ایستادگی کنید و زیر بارشون نرین هر رفتاری میخوان انجام بدن اون رفتار ها الان تبدیل به ابزارشون برای مجبور کردن شما شده این ابزار ازشون بگیرین

در این مسیر لازمه حتما همسرتون هم با شما همراه و هم قدم باشن

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
حمایت میکنه گاهی ولی مجبوره بخاطراوناطرف اوناروبگیره

ببینید بنظرم شما هم مثل خودشون رفتار کن یه مدت حتی بدتر 

ظرف های غذاشون رو بزار خودشون بشورن اگه نشستن شما هم نشور اخرش مجبور میشن

یا اگه به طعم غذا گیر دادن، غذای دیگه درست نکن 

باید یه مدت طولانی این کار رو بکنید تا ارزش تون رو بدونن

متاسفانه پر رو شدن 

دقیقا دلم ب اندازه ای ک ازبچهام گرفته از شوهرم نمیگیره بااینکه خیلی بدترازیناست دارم دق میکنم چون سخ ...

کاملا درک تون میکنم خواهر گرامی 

یک مادر همه سختی ها و ناملایمات رو به جون میخره به امید اینکه بچش در آینده خوب بزرگ بشه و با دیدن اون آرامش بگیره 

اما وای به حال روزی که بچه ها هم...خودشون بشن ی مشکل

بهتون حق میدم اما لطفا کمی صبر و تحمل بیشتر بکنید و رفتارتون باهشون تغییر بدین (تو متن قبلی براتون نوشتم) که بلکه اونام تغییر کنند

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
باید باهشون حرف بزنید افرادی در سن خودشون بهشون نشون بدین شرایط شون ببینند و بفهمند اینجوری نیست که ...

باورتون میشه هرسه تاشون روفرستادم باشگاه رزمی کارشدن برای خودم

سخت میگذره

یکی۱۹سالش یکی۱۷سالش یکی۱۳سالش خوده بیچارمم۳۵سالم

اگه می تونید یه مدت ازشون دور بشید و هیچ کاری براشون نکنید مثلا برید خونه ی دوست تون یا مادر پدر تون تا بفهمن بزرگ شدن و وظیفه تون نیست اینکارا رو براشون انجام بدین یکم مستقل بشن

ببینید بنظرم شما هم مثل خودشون رفتار کن یه مدت حتی بدتر  ظرف های غذاشون رو بزار خودشون بشورن ا ...

امروز همون کاروکردم زدن ظرفاموشکستن حتی شیشه دلسترروپرت کردن سمتم اخرشم شوهرم گف توبلدنیستی بدل بچهارفتارکنی توبروازخونه بیرون

سخت میگذره

باورتون میشه هرسه تاشون روفرستادم باشگاه رزمی کارشدن برای خودم

جای تاسفه واقعا...همسرتون حامی تون نیست؟دیدگاهش چیه چی میگه در مقابل این رفتارای بچه هاتون؟

کاملا درک تون میکنم خواهر گرامی  یک مادر همه سختی ها و ناملایمات رو به جون میخره به امید ای ...

جزصبرکردن هیچ کاردیگه ای درتوانم نیس بااین دل شکستم 

سخت میگذره

امروز همون کاروکردم زدن ظرفاموشکستن حتی شیشه دلسترروپرت کردن سمتم اخرشم شوهرم گف توبلدنیستی بدل بچها ...

وقتی همسرتون این حرفو بزنه اون بچه هام یادمیگیرن و علیه شما بیشتر جبهه میگیرن ببخشید اما همسرتون نباید اینجوری با کوته فکری جلوی بچه ها این حرف بزنن 

میتونید برید پیش مشاور؟!

چون اگه این وضع ادامه پیدا کنه اولین و بیشترین اسیبش به شخص شما میخوره و پیامد های بدی داره