2777
2789

ببینید من سال اخرم, یه دوست دارم که تو چت خیلی صمیمی هستیم و توی مدرسه زیاد با من نیست, با یکی دیگه از دوستاش, یه دخترم هست که جهت بیکاری باهاش حرف میزنم, یعنی هیچ دوست صمیمی ندارم که برا خودم باشه فقط, حالا این موضوع به شدت کلافم کرده که چرا من نمیتونم مثل بقیه ارتباط برقرار کنم با اطرافیان, اصلا با بقیه احساس راحتی نمیکنم ,مگر در موارد خاص که باید خیلی زمان بگذره, دیگ داره روح و روانمو بهم میریزه ,شما اگه بودید دوستی نداشتید براتون مهم بود؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم وضعم همینه. نه دوستی دارم. نه رفیقی. همه حداقل یکی دارن. ولی من. تنهای تنها...💔🚶🏼. عب ...

چند سالته؟ من مشکلم اینه با نود و نه درصد ادما راحت نیستم فقط یه عده خاص

الان تو مدرسه چطوری با کی میگردی پس؟  من خسته شدم از تنهایی دیگ

خودمم و خودم.  فقط بعضی اوقات به مشکل میخورم از بغل دستیم سوال میپرسم.  از بچه های کلاس فقط فامیلشون رو بلدم.  وگرنه وقتی زنگ میخوره. میبینم هر گوشه کناری دونفر باهمن. من اون وسط تنها!🚶🏼

خودمم و خودم.  فقط بعضی اوقات به مشکل میخورم از بغل دستیم سوال میپرسم.  از بچه های کلاس فق ...

وای دقیقا مثل منی, من همش میگم چرا مثل فلانی نیستم, یعنی هر کسی حتی یه دوست مجازی داره من اونم ندارم حتی, دیگ کلافم اخه چطور تحمل میکنی تو

وای دقیقا مثل منی, من همش میگم چرا مثل فلانی نیستم, یعنی هر کسی حتی یه دوست مجازی داره من اونم ندارم ...

خیلی وقته وضعم همین بوده عزیز من.  خیلی وقته.  عادت کردم بهش. البته الان یک دوست مجازی دارم که خب دختره. ۲ ساله می شناسمش فعلا همونه.  ولی بازم نمیتونه اون حس اصلی دوستی رو بهم بده.  در کل تنهام هیچکسم ندارم🙂💔