2777
2789
عنوان

کیا فوبیای فضای بسته دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 32 پست
این داستان بابای کیوت😂

رسوندیمش راه اهن ،تو راه برگشت بودیم زنگ زد گفت برگردید بیاید دنبالم پیاده شدم😅

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
منم این بوبیارو دارم رفتم سی تی اسکن چشامو بستم تصورکردم تویک فضای باز و بزرگ هستم یااینکه هرلحظه ا ...

وای سی تی اسکن باز خوبه کامل بسته نیست

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمام فین کاشان سقفش پایین و تودرتوهست من رفتم تو یهو وسطاش باهول و ولا زدم بیرون شلوغم بود همه رو زدم کنار د فرار

همسرم  اولا فکر میکردم شوخی میکنه  ولی  بعد فهمیدم خیلی خیلی حالش بد میشه

دور از جون دور ازجون آدم  زنده حس میکنه تو تابوته.. بنده خداحق داره همسرت

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

حمام فین کاشان سقفش پایین و تودرتوهست من رفتم تو یهو وسطاش باهول و ولا زدم بیرون شلوغم بود همه رو زد ...

اونجا هم رفتیم ،بابام تا رسید پایین ،همه جمعیت زد کنار اومد بالا گفت داشتم خفه میشدم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
اصلانگاش نکردم توش چطوره،فقط بادمیخورد به صورتم😃هیچ درکی از داخلش ندارم چون چشامواصلابازنکردم

کار خوبی کردی باید خودتو بزنی بخواب که راحتتر باشی.. اپراتور همینو به ادم میگه ولی ناخوداگاه  چشم باز میشه وحشت میکنی

من ام ارای رفتم ولی اینقدر سروصداستتت ک نگو

صدای شلیک میاد😂من قش کرده بودم تو دستگاه

ولی خب اگ میترسی برو مرکزهایی ک دستگاهشون بازه و راحتی دیگ

ولی خب خیلی دقیق نیس جوابشون

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
من😐 من هم سی تی اسکن دادم هم ام ار ای 😂 وقتی ام ار ای داشتم میدادم پرستاره چندلحظه یبار میگفت چند ...

🥺😣

منم این بوبیارو دارم رفتم سی تی اسکن چشامو بستم تصورکردم تویک فضای باز و بزرگ هستم یااینکه هرلحظه ا ...

سی تی خیلی خوبه.. ام ار ای کامل میری توی تونل بسته وتنگ.. 

بابام  تو قطار نشست به محض بستن در ،ساکشو‌گرفت گفت میخوام پیاده شم😅😅و پیاده شد به زور

وای😀

کدوم شهری.شنیدم ام آر ای رو باز هم هست.

تهرانم.. اتفاقا تو نت سرچ کردم..  زنگ زدم یکی دو جا که کلا دستگاهشون خراب بود... بقیه هم مسیرشون دوره.. 

فک کن تو یه فضایی  باشه که حتی نتونی بشینی فقط سرپا باشی مثل جعبه ی عروسک!

خیلی خیلی خیلی ترسناکه🥺

خدا حفظش کنه... پدرتون باید خیلی شخصیت جالب وسرزنده ای داشته باشن

من ام ارای رفتم ولی اینقدر سروصداستتت ک نگو صدای شلیک میاد😂من قش کرده بودم تو دستگاه ولی خب اگ می ...

چن سال قبلم سر یه جریان دیگه ای ام ار ای دادم این برا اولین بار بود.. اپراتور بهم یه گوشی داد  که صدای موزیک ملایم پخش میکرد که مثلا حس ارامش بگیرم و  سر و صدای دستگاهو نشنوم .. تاکیدم کرد که هوا اینجا از بیرون بهتره وچشماتو هم باز نکن.. چشمت روز بد نبینه به محض اینکه رفتم تو تونله.. تا چشمامو باز کردم وحشت بدی گرفتم.. بلند بلند میگفتم کمک منو بیارید بیرون.. بعد نگو این گوشیه صدا منو تو سالن پخش میکنه.. مامانم میگفت صدات پیچیده بود تو راهرو.. همه داشتن میخندیدن😐😂