2777
2789
میترسم تعلیق بشم اینجا توضیح بدم  نه سخت نیست باید تحت نظر مصرف کنی نه خود سرانه

الان دکترم هستم من تازه دارو مصرف کرده بودم تبخال تناسلی گرفته بودم فکرشو نمیکردم انقد بدشانس بودم شرایطتم طوری نیست نگه دارم بچه کوچیکم ه ماهشه ظلم به هممون حتی این بچه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبخال از چی به وجود میاد ؟

نمیدونم شوهرم میگه از من نگرفتی خیلی گریه کردم یه هفته درد وحشتناک نمیتونستم دستشویی برم .رنگ مو گذاشتم کلی انتی بیوتیک مصرف کردم کلی دارو خوردم چون قرار نبود جلوگیری داشتم دیدم یک هفته نشدم گفتم برای یه درصد برم ازمایش بدم.یعنی این دکترم با این شرایط من بازم قبول نمیکنه!

نمیدونم شوهرم میگه از من نگرفتی خیلی گریه کردم یه هفته درد وحشتناک نمیتونستم دستشویی برم .رنگ مو گذا ...

نه فکر نمیکنم قبول کنن فقط در صورتی که بچه مشکل داشته باشه اونم الان نه هفته نهم اونموقع کورتاژ میکنن بستری میکنن به همین راحتی انجام نمیدن چون من خودم بخش زایمان کار کردم می‌دونم چطوریه

من ۶ روز از موعدم گذشته ، علائم بارداری مثل ترشح سفید و بدون بو ، درد خفیف تخمدان ها ، خواب الودگی ، و شیش روز بعد از تخمک گذاریم لکه بینی هم داشتم لکه قهوه ای و سبک

اما بی بی چک میزنم منفیه ، ازمایش دادم منفیه

کسی بوده اینجور باشه و باردار باشه و بعدا مثبت بشه؟؟؟