گل_یخ۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 587 عنوان عدد بتا 121 بازدید | 9 پست من ۷ روز از موعدم گذشته عدد بتا ۲۲ هراز بوده زیاد نیس؟؟؟؟؟ اختمال دوقلویی هس؟؟؟؟ 1401/12/13 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 ازروی بتانمیشه تشخیص دادکه دوقلوئه یاچندقلو فقط توی سونومعلوم میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گل_یخ۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 587 ازروی بتانمیشه تشخیص دادکه دوقلوئه یاچندقلو فقط توی سونومعلوم میشه امروز میرم میگن بتا بالا باشه احتمال دو قلویی بالایه
گل_یخ۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 587 چرا احتمال دوقلو هست عزیزم واااای خدایا راست میگی پنج سال اقدام بودم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 امروز میرم میگن بتا بالا باشه احتمال دو قلویی بالایه نه ربطی نداره فقط یه حدسه خودم ۵روزقبل ازموعدبتام ۱۱۰۰۰بودوتک بودبچم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8576 واااای خدایا راست میگی پنج سال اقدام بودم برای من ۱۰۰۰۰ بود دوقلو بودن 😕
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 به هرحال انشاءالله سالم وصالح باشه 😍💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nurabanoooooooooo عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 2952 بله عزیزم احتمالش هستآز بتا اگر بالا باشه احتمال چند قلویی هستتو نت سرچ کن قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8576 واااای خدایا راست میگی پنج سال اقدام بودم البته الان چون هفته اوله اگر تو یه کیسه باشن نمیگن دوقلوعه چون معلوم نیست اما اگه کیسه جدا باشن معلومه انشالله که یه دختر و پسر باشن 🙏🌹♥️