2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

221 بازدید | 13 پست

سلام خواهرا، کی ماشین ظرفشویی داره،  آیا راحت میشیم از ظرف شستن  فقط ظرفارو بزاریم توش بشوره، یکی میخام بخورم ارزون باشه، تا چند قیمت گیر میاد قیمت مناسب جسش هم خوب باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما داریم عالیه عالی البته من عادت ندارم فقط برای مهمونی استفاده میکنم که ظرف زیاده .مال ما کورال پاک ...

مهمونی که یه شبه اتفاقا به نظرم باید برای استفاده خودت که صبح و ظهر و شب ظرف میشه استفاده کنی من که ندارم ولی اگر داشتم روزی یک بار شب تا شب روشنش میکردم

مهمونی که یه شبه اتفاقا به نظرم باید برای استفاده خودت که صبح و ظهر و شب ظرف میشه استفاده کنی من که ...

آخه ما ظرف زیاد نداریم پنج دقیقه ای میشورم ولی برای مهمون خیلی ظرف و پیرکس و لیوان و استکان و........جمع میشه .

ما داریم عالیه عالی البته من عادت ندارم فقط برای مهمونی استفاده میکنم که ظرف زیاده .مال ما کورال پاک ...

درسته میگن  ظرفایی که  خیلی کثیفه باید یبار ابکشی کنیم بعذ بزاریم توی ماشین

درسته میگن  ظرفایی که  خیلی کثیفه باید یبار ابکشی کنیم بعذ بزاریم توی ماشین

نه ولی باید سر سفره با دستمال تمام خرده غذاها را از بشقابها پاک کرد.ولی واقعا عالی میشوره یعنی بشقاب و لیوان برق میفته از اولش بهتر.من کارد و قاشقو چنگال طلایی هم میذارم .البته خیلیها میگن طلاییش میره ولی برای من اصلا طلاییش نرفته مثل روز اولشه