2821
2789

تخمه.تخم مرغ اب پز.کنجد خیلی کم اونم در ماه چند بار چون کبدش و چرب میکنه.کلم بروکلی.مال من ک عاشق زرشک پلو با مرغه هم مرغشو میخوره هم زرشاشو هم برنجشو🤣

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تخمه.تخم مرغ اب پز.کنجد خیلی کم اونم در ماه چند بار چون کبدش و چرب میکنه.کلم بروکلی.مال من ک عاشق زر ...

وااای مرغ میخوره مریض نمیشه؟😢😂😂😂😂😂😂😂 سنگینه دیوونه بهش نده ک🤣🤣🤣

من عاشق چای بود انقد بعش دادم تا ازچشمش افتاد الانم فقط عاشق پلو  ینی یه جوری بهم می‌فهمونه که پلو میخواد  ای خدا هیچ سیزی و میوه هم نمیخوره فقط غذای مخصوص خودش با اشتها میخوره 

نون براش خوب نیست پرتقال هم همینطور سفیده تخم مرغ و کاهو و تخمه و دون خودش فقط

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود هر میوه ای اشکال نداره ب جز اووکادو. پوست پرتقال قسمت سفیدشو دوسداره میگم اونجاش فیبر داره اشکال نداره بخوره نه؟

وااای مرغ میخوره مریض نمیشه؟😢😂😂😂😂😂😂😂 سنگینه دیوونه بهش نده ک🤣🤣🤣

نه خداروشکر خوبه مرغ پخته میخوره اندازه بند انگشت سینه مرغ بدون چربی میدم روغنی نباشه.میخوره.😂

من عاشق چای بود انقد بعش دادم تا ازچشمش افتاد الانم فقط عاشق پلو  ینی یه جوری بهم می‌فهمونه که ...

برا منم عاشق چای بود الان کمتر میره سمتش یعنی ما یواشکی باید چای میخوردیم الان بی تفاوته

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود هر میوه ای اشکال نداره ب جز اووکادو. پوست پرتقال قسمت سفیدشو دوسداره میگم ...

نشنیدم والا

ادم سالمش پرتقال میخوره معدش میسوزه 

اون که حیوونع بیچاره

ولی کاهو باید بهش داد کلسیم داره

آبی به رنگ احساس من💙
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز