2777
2789

منم یه نی نی باهوش میخوام صبحا بره نون بگیره

...اگرم شد المپیام ریاضی مقام بیاره ترجیحا قدش تا ۱۸۹ رشد کنه اگه پسره 

کسی میدونه چطوری؟

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علم ژنتیکم که به کشکک زانوته

نه گلم ولی خوب هستن بچه هایی که به عمه یا خاله یا فامیل خوشگل میبرن این ژنتیک هست ولی رنگ ورو بچه که به غذا ربط داره خیلیا با تغذیه خوب بچشون خوشگل شده 

نه گلم ولی خوب هستن بچه هایی که به عمه یا خاله یا فامیل خوشگل میبرن این ژنتیک هست ولی رنگ ورو بچه که ...

هیچ ربطی نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
گلم  شاید خودش افتضاح بوده که  نی نی با تغذیه خوب نشده رنگ پوستش روشن نبود؟

نه اصلا 

پدرشون خیلی خوش قیافه بود 

رنگ پوستشونم برنز سبزه طور اصلا با رنگ پوستش کار ندارم 

منظور درصد خیلی کمی تاثیر داره در حد ۱۰ .۲۰ 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

پسر من از نظر همه خیلی خوشگله..  همههههه چی خوردم.. ولی بنظر خودم خربزه خیلی تاثیر داشت

مامان خوشگل پسر😍 راهنمایی بیشتر میخوام لطفا بگو هر ما چی بخوریم اثرش بیشتر هست دعا میکنم گل پسرت همیشه سالم باشه

مامان خوشگل پسر😍 راهنمایی بیشتر میخوام لطفا بگو هر ما چی بخوریم اثرش بیشتر هست دعا میکنم گل پسرت هم ...

خرما بچه رو صبور میکنه.

من گلابی و سیب و به  هم متوسط و ب اندازه خوردم

ب ژن هم بستگی دلره دیگ.

همسر من سفید و بور و چشم رنگیه.همه این خصوصیات رو پسرم داره.ولی خب تغذی هم بی تاثیر نیس

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️