2821
2789
عنوان

تولدم مبارک

198 بازدید | 28 پست

امروز تولدمه ...تا الان فقط  بانک یادش بود و ی دوست قدیمی ..البته شوهرم دوروز پیش کیک گرفت ولی  من واقعا دوس دارم روز تولدم  اینکارو کنه..صبح زنگ زدم آبجیم حالشو بپرسم بی‌مقدمه گفت چیه بگو کارداری ..گفتم نه همینطوری زنگ زدم گفت من کار دارم منم  خدافظی کردم 

تولدت مبارک عزیزدلمممم 🥳🥳🥳❤️❤️❤️💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖❤️❤️❤️❤️❤️❤️

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

به آرزوهای قشنگت برسی❤️❤️❤️🌱🌱

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

تولتونو بهتون تبریک میگم انشاالله زیر سایه خداوند وخانواده  تنی سالم ودلی داشته باشین وعاقبت بخیر بشین  انشاالله 

تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک 

من ۱۵ تولدمه اول بک خبر میده یک گیگ اینتر نت رایگان یک روزه اونم نمیتونم استفاده کنم یا کار دارم یا نت ضعیفه  

(هیچی به راستی و درستی نمیرسه)

وسط بشور بساب دنیا اومدی😍خوش اومدی عزیزم

تولدت مباااااااک 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز