هعی امروز ریده شد ب حالم من شکست عشقی رو زیاد تجربه کردم ولی الان ب نوع کمش بود خوشم از پسره راننده سرویسمون میومد چند وقت مهربون بود روش کراش داشتم دست خودم نیست بخدا، جلب توجه بطوره غیره مستقیم با دخترا تو سرویس حرف میزدم،الان دوباره بد اخلاق شد یکمی روحیم آسیب دید ناراحتم شدم امروزم ینفرم افتاده بود دنبالم ماشین بود تعقیبم کرده بود تا دم دره خونه بهم بوق میزد دید رفتم خونه اونم رفت من چرا سره هرچیزی روحیم خراب میشه و بهم میریزم؟؟ بخدا دست خودمم نیست بنظرتون مشکل روحی روانی دارم؟؟ از هرکی خوشم میاد گند میزنه ب حالممم😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردا پس فردا بری سر کار یا دانشگاه روی هر راننده تاکسی واتوبوس کراش میزنی روی تمامی کسانی که باهاشون سلام و غلیک داری؟
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
راننده سرویس فردا پس فردا بری سر کار یا دانشگاه روی هر راننده تاکسی واتوبوس کراش میز ...
خب من با پسرا کاری ندارم ولی خوب کسی ک شبیه بهمه عاشقش میشم نمیدونمم چرا یکدفعه کراش روش داشتم😐😐 اون باهام حرف میزنه نه از رو مزاحمت مثله بقیه راننده ها اونوقت حالشم خرابه بخدا