2777
2789
عنوان

دیگه درمونده شدم...

314 بازدید | 12 پست

خانومایی ک شوهراتون تمیز نیستن چیکار میکنید من دیگه دارم نابود میشم .. دیگه بریدم.. نمیدونم چکار کنم... من خودم خیلی حساسم رو تمیزی ولی وسواسی نیستم دیگه.. اما شوهرم ب کتفشم نیس هیچی.. میره حموم میکنه بعدش من باید برم حموم رو کلا تمیز کنم.. واقعا دیگه دارم سگ میشم از اداهاش.. مادرشوهرم خودش اصلا زن تمیز و با سلیقه نیست ب خاطر همین هیچی از تمیزی هم ب بچه هاش یاد نداده.. فقط بلد بوده بچه بیاره.. ینی ادم بره خونش عوقش میگیره از بس همه چیش کثیف و پر از گرد و خاکه... یه نمونه بگم.. میونه ای با شستن پارچه لحاف تشک ها نداره چند سال ازشون استفاده میکنه بعد که اونا پاره پوره چرک و کثیف شدن عوضشون نمیکنه.. روشون یه پارچه دیگه میکشه😑😑😑😑😑

دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد شوهرمم هر چی بش میگم میگه باشه بعد دوباره کار خودشو میکنه..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

عزیزم با ملایمت ی بار که حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو این رفتارا ازارم میده

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بابا این که خوبه مادر شوهر منم مثل مادرشوهر تو هست 

بی سلیقه و کثیف ازینایی که تو غذاش همیشه مو هست 

شوهرم انقد وسواسی هست همش میگم خدایا این بچه با این ننه کثیف چجوری جور در میاد 

باور کن مرد خیلی تمیزم خیلی بده من واقعا دارم اذیت میشم، تو فکر کن از ترشحات واژن من موقع رابطه بدش میاد و فاصله میگیره تا این حد 

برو شوهرتو بذار رو سرت حلوا حلوا کن

آرزوم شده یه رابطه بدونه استرس و فکر 

همش موقع رابطه میگم وای الان باز ترشحاتم رو میبینه بدش میاد اصلا لذت نمیبرم اصلا 

این فقط یه نمونش بود که گفتم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نشستن رو تشکی سم عجیبی بود😆

❤یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بابا این که خوبه مادر شوهر منم مثل مادرشوهر تو هست  بی سلیقه و کثیف ازینایی که تو غذاش همیشه م ...

واااا شگفتاااا

خو اون ترشحات نباشه بدنت مشکل داره.مگه خودش نداره ک از مال تو بدش میاد

بگو اینا نباشه که مثل کویر خشکه،جر میخوره بیصاحابت

❤یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بابا این که خوبه مادر شوهر منم مثل مادرشوهر تو هست  بی سلیقه و کثیف ازینایی که تو غذاش همیشه م ...

این دیگه اخرشه.. 😶

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
واااا شگفتاااا خو اون ترشحات نباشه بدنت مشکل داره.مگه خودش نداره ک از مال تو بدش میاد بگو اینا نبا ...

والا یه وضعی دارم باهاش 

تا مسواک نزنم از بوس و اینا خبری نیست 

نکه فکر کنی دهنم بو میده یا دندونام کثیفن نه بخدا

دندونام کامپوزیت هست خیلی بهشون میرسم

کلا مرد وسواسی و چرتی هست 

والا مامانشو اگر ببینی شاخ در میاری انقد که کثیفه

این دیگه ایراد از من میگیره زورم میگیره 

این دیگه اخرشه.. 😶

والا بخدا نمیدونی چه وضعی دارم باهاش با شوهر کثیف حداقل لذتو تجربه میکنی 

با شوهر تمیز و وسواسی که فقط باید واسه رفع کوتی کارتو انجام بدی 

بعدش حرصم میخوره که تو چرا لذت نمیبری چرا ار.. نمیشی

خب یکی نیست بگه از ترس اینکه حالت بهم نخوره و فاصله نگیری 🤦‍♀️🤦‍♀️

والا یه وضعی دارم باهاش  تا مسواک نزنم از بوس و اینا خبری نیست  نکه فکر کنی دهنم بو میده ...

ای ادم مزخرفففف

خشک کننده بخور یه مدت خب بعد ترشح نداری دیگه.جر میخوره حالش جا میاد

والا بخدا نمیدونی چه وضعی دارم باهاش با شوهر کثیف حداقل لذتو تجربه میکنی  با شوهر تمیز و وسواس ...

اره تمیز بودن خوبه ولی دیگه نه تا این حد.. معلومه تو رابطه کثیف‌ کاریم میشه.. استغفروالله.. حیف ک اسلام دستامو بسته وگرنه ی چی میگفتم.. 

والا یه وضعی دارم باهاش  تا مسواک نزنم از بوس و اینا خبری نیست  نکه فکر کنی دهنم بو میده ...

شاید چون مامانش خیلی کثیف بود این خاطره بدی داره ازش...