2777
2789
عنوان

وقتی اصلاح میکنم صورتمو

159 بازدید | 11 پست

ازبس مو داره صورتم بعدش شبیه شلغم میشم 

راهی هست که فقط موها نازک بشه و کم پشت ، که دیگه اصلاح نکنم ؟

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیافم یجوری میشه☹️😂

موای پر و ضخیم واقعا اذیت میکنه برو لیزر کن راحت بشی خیلی حجم کمتر و تارها نازک تر میشن انقدر هم کلینیک های لیزر زیاد شده رقابتی شده قیمت ها زیاد هم نیست

یه آشنایی تو فامیلای مادر بزرگ خدابیامرزم بوده آقاهه سبیلاشو می‌زده لباس زنونه می‌پوشیده تو عروسیا میرقصیده معروف بوده به جمال رقاص لامصب مامان من هروقت یکی اینجوری باشه میگه باز جمال رقص سبیلاشو برداشت 😆😆😆😆

موای پر و ضخیم واقعا اذیت میکنه برو لیزر کن راحت بشی خیلی حجم کمتر و تارها نازک تر میشن انقدر هم کلی ...

یعنی کاملا از بین نمیره؟ نازک میشه فقط؟

یه آشنایی تو فامیلای مادر بزرگ خدابیامرزم بوده آقاهه سبیلاشو می‌زده لباس زنونه می‌پوشیده تو عروسیا م ...

😂😂😂این منم

یعنی کاملا از بین نمیره؟ نازک میشه فقط؟

نه عزیزم لیزر هیچوقت باعث نمیشه کلا مو درنیاد ولی خب خیلی شرایط بهتر میشه تار موها نازک و ضعیفن هر چند ماه هم شارژش رو بری خیلی اوکیه حتما برو

نه عزیزم لیزر هیچوقت باعث نمیشه کلا مو درنیاد ولی خب خیلی شرایط بهتر میشه تار موها نازک و ضعیفن هر چ ...

اهامرسی عزیزم  . منم همینو میخوام چون عجیب قیافم بد میشه بدون مو 

عزیزم شوخی کردما من خودمم صورتم در موئه خیلی عذاب میکشم سر بند چون بعدش صورتم کلی جوش میزنه و حتی زخ ...

میدونم عزیزم😂🙁