2777
2789

سلام پسرم نهم واکسن چهارماهگیشو زد  امروز دیدم روی بالشتش پرازمو سرش هست بردمش حمام سرش خشک کردم دیدم بازم دست کشیدم مو. ریخت ازسرش  وسط سرش سکه سکه ای خالی شده خیللللی میترسم چشما پسرم رنگی هستن امروز دیدم ازوسط چشمش رنگ قهویی داره پخش میشه اسهال گرفته شیرخودمو باشیرخشک میخوره یکمی نشاسته یک هفته اس قاطی سیرش میکنم ک تپلی بشه صورتشم یه چیزا دون دون سرخ میاد و میرهچکارکنم ممکنه اثرات واکسن باشه یان شماهاتحربش داشتین یان

نه عزیزم اثرات واکسن نیست ریزش سکه ای و اون رنگ قهوه ای توچشمش رو حتما ببر دکترببینه

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

اول اینکه ریزش مو یکم طبیعیه تو این سن  دوم که واکسن ۴ یکم سخته 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نوزاد که هزار بار رنگ چشم عوض می‌کنه به واکسن ربطی نداره ریزش موهم طبیعیه دیگه اون موها میریزن جدید درمیاد حالا باز نگرانی یه متخصص اطفال ببرش 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اول اینکه ریزش مو یکم طبیعیه تو این سن  دوم که واکسن ۴ یکم سخته

ریزش موطبیعیه ولی ریزش سکه ای طبیعی نیست 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

ریزش مو طبیعیه به اصطلاح میگن زمانی که بچه داره مادرش رو میشناسه بازمانی که موهاش شروع به ریزش میکنه یکیه 

ولی در کل ریزش داره ولی اگه سکه ای هست یه دکتر ببر و درباره چشماش نمیدونم ولی اون حساسیت ها احتمالا از نشاسته میاد به بدنش سازگاری نداره.. با مشورت دکتر اینکارا رو انجام بده 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!