2789
عنوان

کیست تخمدان

193 بازدید | 3 پست

من یه کیست ادنوما داشتم که سایزش ۳٫۵ بوده و خصوصیات یه کیست ساده رو داشته و حدود دو سال پایداره ولی چون سایزش تغییر نکرده دکتر کفته نیازی به عمل نداره تومور کار کر هم دادم منفی بوده 

پارسال که آزمایش هورمونی دادم آزمایشای هورمونی یایسگیم بالا گزارش شده بود ولی تا الان پریود میشدم ولی حدود سه ماه  این اواخر پریود نشدم 

میخواستم بدونم علتش کیسته یا دارم وارد دوره ی یایسکی میشم؟؟؟ 

سنم هم ۴۸ سال 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ببین من یبار رفتم سونو دکتر گفت تخمدان پر از کیست ریزه دارو هم نداد من اومدم شروع کردم ورزش یه مدت ورزشم گذاشتم کنار شروع کردم به خوردن تخم هویج و رازیانة سونوی بعدی گفت کیست نداری دیگه شروع کن برای کیستت اینارو بخور 

اگر تو این سن یاعسه بشی خیلی ب هم می‌ریزی برو پیش زنان تا برات دارو بده تا دیرتر یاعسه بشی اینایی که گفتم رو حتما بخور عالیه 

ببین من یبار رفتم سونو دکتر گفت تخمدان پر از کیست ریزه دارو هم نداد من اومدم شروع کردم ورزش یه مدت و ...

من ورزش هم میکنم میگم این کیست دوسال هست کیست ادنوماست که فقط باید با جراحی رفع بشع با دارو اینا جواب نمیده ده بار دکتر رفتم 

ولی چون کوچکه دکترا میگن فقط باید پیگیری بشه اگه بزرگ شد و تست تومور مارکرش مثبت شد خدایی نکرده اونوقت برش داریم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.