سلام خانما راهنمایی ازتون میخوام در مورد کار در خانه میشه راهنماییم یکی از اقوامم چند وقته کار طب سنتی برداشته برای مشاوره بااین که سررشته ای نداشت منم تو همین کارامیخوام خودم رشتم طراحی لباسه ولی خب تو شهرمون چندان استقبالی نشده البته خودمم دنبالش نبودم فقط در حد خانوادمون و فامیلا مناسب بااندامشون طرح میزنم و بعد الگو کشی برش و دوخت به نظر شما به غیر این کار چه کارهایی سود داره من خودم چند وقته به ساخت پرده کریستالی فکر میکنم لطفا از تجربیاتتون بگین ممنونم
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.