2777
2789
عنوان

کار در منزل

130 بازدید | 12 پست

سلام خانما راهنمایی ازتون میخوام در مورد کار در خانه میشه راهنماییم یکی از اقوامم چند وقته کار طب سنتی برداشته برای مشاوره بااین که سررشته ای نداشت منم  تو همین کارامیخوام خودم رشتم طراحی لباسه ولی خب تو شهرمون چندان استقبالی نشده البته خودمم دنبالش نبودم فقط در حد خانوادمون و فامیلا مناسب بااندامشون طرح میزنم و بعد الگو کشی برش و دوخت به نظر شما به غیر این کار چه کارهایی سود داره من خودم چند وقته به ساخت پرده کریستالی فکر میکنم لطفا از تجربیاتتون بگین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همین رشته خودت خیلی جایی پیشرفت هست

کاش منم طراحی دوخت میرفتم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
هر شغلی داری تو با سلام عضو شو غرفه خودتو بزن همون طراحی لباس تو ایران طرف دار داره

طراحی هایی ک کشیدمو عکس بگیرم بزارم چون کلی طراحی از لباس محلی های همه ی شهرا بگیر تا لباس های مدرن؟

طراحی هایی ک کشیدمو عکس بگیرم بزارم چون کلی طراحی از لباس محلی های همه ی شهرا بگیر تا لباس های مدرن؟

اره گلم بزار شاید یکی دید و پسندید برای مزونش استفاده کرد

انشاالله که موفق میشی به امید خدا

دم کنی هم سوده خوبی داره میتونی درست کنی بفروشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره گلم بزار شاید یکی دید و پسندید برای مزونش استفاده کرد انشاالله که موفق میشی به امید خدا

مرسی عزیزم به غیر این چه کاری به نظرت سود داره تواین روزا به نظرم هفتسینم خوبه؟

سرویس کامل اشپزخونه هم دوختم

خب پس نمونه کارتو بذار تو سایت هایه عمومی