2777
2789
عنوان

رمانهای پولی

354 بازدید | 8 پست

کسی در مورد رمان های پولی که توی اپلیکیشن ها یا تو گوگل کلا مسدود شدن رایگانشو ن,ایا این هزینه که باید پرداخت کنی میره به حساب نویسندش در هر سال و هر موقع یا نه ?

اکثرا نه چون یه نفر پی دی اف اصلی رو خریده تو ده سایت دارن همونو میفروسن بدون اینکه یه قرون گیر نویسنده بدبخت بیاد

در مورد کتابای خارجیم همینطوره پولی دست مترجمو نمی‌گیره 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
اکثرا نه چون یه نفر پی دی اف اصلی رو خریده تو ده سایت دارن همونو میفروسن بدون اینکه یه قرون گیر نویس ...

خب یعنی اگر نویسنده روز اول ,پی دی اف رو خودش بزاره توی یه سایت  مشکل حل میشه ?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی اگر نویسنده روز اول ,پی دی اف رو خودش بزاره توی یه سایت  مشکل حل میشه ?

نویسنده ها  تو سایتای شخصیشون میذارن یا تو اینستاگرام تو اکانت خودشون به فروش میذارن پولش مستقیم میرسه به خودشون

حتی اپلیکیشن های مث فیدیبو و کتاب سبز و این داستانام دزدن 

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
چه فایده اگر اینطور باشه دیگه باید قید کتاب نوشتنو بزنم  ,

ببین کتاب خوب ،خوب میفروشه پس در نتیجه با یه تبلیغ کم و یه سایت برا خودت یا سایتی که پیداشه و منصف باشه میتونی به درآند خوبی برسی

من این اطلاعات رو از دوستم دارم که میخواست کتابشو فیزیکی چاپ کنه ولی از طریق کانال تلگرام با چندتا تبلیغ شروع کرد الان درآمد خیلی خوبی داره

هرچند رمانش خیلی قوی هم نبود

ببین کتاب خوب ،خوب میفروشه پس در نتیجه با یه تبلیغ کم و یه سایت برا خودت یا سایتی که پیداشه و منصف ب ...

یه رمان بنویسم بنظرت میتونم درامدی کسب کنم ,من هیچ اطلاعاتی راجب این ,چیزا ندارم ,کلا ,نمیدونم از کجا باید شروع کنم ,تلگرامم که بلدم ولی تبلیغ نه , ولی ایا چاپ کتاب باید حتما شخص خاصی تاییدش کنه یا ,خودتم میتونی ,?ویرایش و اینا نمیخواد?پی دی اف و نسخه های چاپی ش هم باید باشه?

ببین کتاب خوب ،خوب میفروشه پس در نتیجه با یه تبلیغ کم و یه سایت برا خودت یا سایتی که پیداشه و منصف ب ...

سلام میبخشید دوستتون کتاب چاپ شده داشت برا فروش یا پی دی اف؟ برام مهمه اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم