2777
2789

سلام دوستان، این تایپک رو زدم تا شمایی که حضرت ابوالفضل تو زندگی دستتون رو گرفته و حاجت روا شدید واسه منم دعا کنید🙏😭تو یک وضعیت خیلی بدیم نیاز دارم از ته دلتون برام دعا کنید تا دلم شاد شه،،یا حضرت ابوالفضل تا حالا ندیدم کسیو رد کنی  بحق امام حسین خودت حاجت روام کن🙏

یه خانمی موقع بارداری هنوز حتی جنسیت فرزندشون مشخص نشده بود ...

خیلی اذیت میشدند و درد می کشیدن 

شب خواب دیدن که یه آقایی میاد و یه بچه میده بهشون می گند نگران نباش 

ما هوای همه مادرها  رو داریم مخصوصا مادر ابوالفضل ها رو 

اون بچه پسر میشه و اسمش هم ابوالفضل 

بعد از به دنیا آمدنش متوجه مریضی مادرزادی ش می شند 

مادر هم به حضرت ام البنین متوسل میشه و الان حال نوزاد کاملا خوب شده 

خداروشکررررر 🥺❤️

خوش به حال مامان های ابوالفضل ها

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
یه خانمی موقع بارداری هنوز حتی جنسیت فرزندشون مشخص نشده بود ... خیلی اذیت میشدند و درد می کشیدن&nbs ...

الهی شکرر،،حضرت ابوالفضل خیلی عشقه کسی بره درخونش دست خالی رد نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکرر،،حضرت ابوالفضل خیلی عشقه کسی بره درخونش دست خالی رد نمیکنه

همینطوره عزیزم

ان شالله شما هم حاجت روا بشید 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

من به همه متوسل شدم چرا شفای منو نمیدن

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد