2777
2789
عنوان

گوشم😭😭😭

134 بازدید | 10 پست

سرما خوردم یکم گوشم درد می‌کنه 🥲😭😭.گلوم زیاد نه .چون آب جوش میخورم و آب نمک قرقره میکنم .چیکار کنم الان ؟؟گوشم کمی درد می‌کنه؟؟؟ آموکسی سیلین بخورم؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید آموکسی کلاو ۶۲۵ بخوری هر هشت ساعت چون گوشت عفونت کرده وگلوت التهاب داره برا گلودردت شربت دیفن ساده غرغره کن ویه دونه ویتامین ث مکیدنی بخور یا قرصا گیاهیی لیکوفار التادین که برا التهاب خوبن ..

اگه بهتر نشدی باید یه انتی بیوتیک تو سِرُم وصل کنی تا کاملا خوب بشی اما حتما استفاده کن عفونتش کهنه نشه..

باید آموکسی کلاو ۶۲۵ بخوری هر هشت ساعت چون گوشت عفونت کرده وگلوت التهاب داره برا گلودردت شربت دیفن س ...

ازیرو تو مایسن هم خوبه ؟هر ۸ساعت بخورم ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

چند وقت پیش گوش دردو گلو دردی می گرفتم ککه نمی شد دهن باز کنم از درد 

یه پیاز کوچیک می زاشتم رو شعله می پخت وسطش که کوچیک بود رو می کردم تو گوشم حوله گرم هم می زاشتم رو گوشم و کلاه می پوشیدم بهتر می شدم عنبر نسا دود کردم وسط سیر رو هم گرم کردم یکم نرم شد گرم گذاشتم تو گوشم تا صبح خوب خوب شدم بدون دارو

نه نه ازیترو نخوری اون کلاو خیلی بهتره برا عفونت گوش حلق بینی ، ازیترو هم دوز مصرفیش روزی یکیه (البت ...

آخه نداشتیم خونه از اون . من ساعت ۱۱یدونه ازیرو مایسن خوردم میخاستم یدونه هم ساعت ۷بخورم .نخورم ؟🥲🥲

خدایا شکرت بابت همه چیز💚