2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برا چی میخوابچی اکه کاری مه تو دو راهی موندی استخاره بگیر ولی اکه به بدی مورد یا کارت شک داری و و دو ...

ازدواج

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
طرفت خوبه

بدی اینه ده سال از من بزرگ تره .من بیست سالمه اون 31. وگرنه از همه لحاظ خوبه فقط سنشو اصلا دوست ندارم.فرهنگیان هست واسه کارشناسی ارشد هم داره می خونه .پول داره.ماشین داره.

سلام من قرآن قدیمی دارم  خوب بد داره  آلان سرکارم شب میتونم براتون بگیرم البته اگه خواستین ...

خیلی ممنونم لطف می کنید   

سلام من قرآن قدیمی دارم  خوب بد داره  آلان سرکارم شب میتونم براتون بگیرم البته اگه خواستین ...

ببخشید دستم خورد پیشنهاد دوستی دادم نمی دونستم کاربر مرد هستید  

بدی اینه ده سال از من بزرگ تره .من بیست سالمه اون 31. وگرنه از همه لحاظ خوبه فقط سنشو اصلا دوست ندار ...

سی و یک سال سنی نیست اگه خوش قیافه و خوشتیپ باشه من خودم ۲۵بودم با ی پسر ۳۶ ساله ولی اونموقع اصلا تیپ و قیافه ی خوبی نداشت قد کوتاه و چاق شکم گنده و با پوست سیاه و پر از لک و چروکیده سنش برا م مهم نبود ولی اصلا نخواستمش از همون م وقع هر کی میدیدش میکفت پنجاه سالش ولی من شرایط بدی داشتم و ازدواج کردم الان بعد یازده سال دلم نمیخاد باهاش برم بیرون خودم ازش بدم میاد نمثل پیرمردای شصت ساله شده از اولم علاقه بهش نداشتم هنوزم پشیمونم عمرم به باد رفت ی چیزم بگم که فکر نکنی من فقط از قیافه و تیپش مینالم عصبی و بد دهن و دست بزن دار و بد اخلاقم هست همینا داغمو بیشتر کرد اگه اخلاقش خوبه و بهش علاقه پیدا کردی شوهر کن