nari82 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1380 عنوان نذر صلوات🥺❤️ 54 بازدید | 8 پست بچها ممنون از همراهی تون ۳۰۰۰ تا دیگه مونده اگه کسی هست ممنون میشم کمک کنه🥺 اینجا اعلام کنه🙏خیلی امید دارم ک خدا حاجتمو میده دعا کنید واسم دعای دیگران رود اجابت میشه 😭 خدایا قربونت برم دستمو رد نکنی🥺 1401/12/13 | 08:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهfatisav عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 126 دیگه وقتشه زندگیتو تغییر بدیبیااینجا دیدت رو عوض کنبااستفاده از ارتباطات و اطلاعاتبه قدرت برسو نقشه گنجت رو پیدا کن« نشانه های کائنات»https://t.me/khoda_Law
الهههههههههههههههی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1087 ۱۰ تا التماس دعا میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3873 ۲۰۰تا حاجت روا بشی وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
bumblebee عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 6905 ۱۴ تا ب نیتت فرستادم میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚