2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 25 پست
من حدود ۱۱۰ بودم الان ۱۰۰ قدمم ۱۶۷ اینا

ببین عزیز جان..شما ب یک ماه چاق نشدی ک بخای یک ماهه لاغر بشی..اگرم بشی خ خ خیلییییییی زود برمیگرده..مطمئن باش، تجربه اش کردم..آهسته و پیوسته..ورزش رو حتمااا داشته باش در کنارش سالم خوری و کالری شماری، خ راحت و بدون محدودیت و توی دراز مدت نتیجه میگیری..شک نکن..فقط ی یا علی بگو و شروع کن..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من حدود ۱۱۰ بودم الان ۱۰۰ قدمم ۱۶۷ اینا

تا یک ماه پیش می‌خورد ولی ب وزن ایده آلش رسید دیگه نمیخوره الان میره باشگاه بدنسازی تا یکم بدنش جمع و جور بشه فرم و حجم بده و اینکه وزنش هم ثابت بمونه

اسم قرصش چیه

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

دوست من ادمین و مسیول دیزاین سایت و پیج ی فروشگاه فروش قرص های لاغری بود.بعدش خودش هم از اون قرص ها گرفت خیلی زود دو سه کیلو کم کرد..اما یهو ی شب تو خواب با سردرد وحشتناک بیدار شده بود رفته بود بیمارستان گفته بودن موادی چیزی مصرف کردی؟رگ مغزش باد کرده بود و اگه پاره میشد .....به هر حال بعدا که اومده بود خونه ی دونه از اون قرصا رو برده بود داده بود ازمایشگاه ک بهش بگن چی توش داره...و میگفت وقت یخودمم بازش کردم توش پر دونه ها یکریستالی بود که شبیه شیشه اس..و در نهایت ثابت شد که داروها شیشه داره و تمام اینا اغری فاجعه بار همراه با هزار تا بیماری و اعتیاد و وابستگی ب قرص رو ب همراه داره...پس با زندگیه خودت بازی نکن عزیزم..اروم اروم پیش برو..من خودمم درگیر چاقی ام و میدونم که چ حسی داری

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
دیگه از چاقی خسته شدم😞😞😞😞😞

سلام عزیزم 

توی اینستا عطاری رز ابی رو سرچ کن

قرص گیاهی میده تضمینی بدون عوارض ماهی ۳ تا ۶ کیلو میگه کم میکنی اگه کم نکنی هزینه رو برمیگردونه

اگه مشهد هستی میتونی حضوری بری 

من خودم فردا اگه بتونم میرم میخرم 

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹