2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون عاشقش بودم نمیتونم بدون اون دوام بیارم

ولی اون تونسته بدون تو کنار یکی دیگه دووم بیاره ببین تصمیم نهایی با خودت نمیخام بهت تحمیل کنم جدا شی ولی خودکشیم راهش نیس. تو فقط ی دیقع عاقلانه ب خیانتش فک کن نه از روی احساسات اونوقت ی عمر عشقت ب نفرت تبدیل میشه

بچه هات توسن بلوغ هستن سرکشی میکنن اهمیت نده تومادری مسئولی 

شوهرت اینقدر خیانت کنه جونش دربیاد طلاق عاطفی بگیر محلش نده باهاش حرف نزن اتفاقا با بچه هات رابطه تو خوب کن وبعدش بزار بفهمه جایی توقلبت نداره طلاق راه اخرهست مشاورهم برو  اینم بگم اگر پول داره اخلاق داره بیخیال هرزگیش بشو اول واخر هیچ غلطی نمیتونه بکنه  اینایی که میگن زود طلاق بگیر خودشون هنوز ازدواج نکردن اگربچه هات دخترن که اصلا  به طلاق فکرنکن

خیلی ...هستی برای مردی که هرزه شده توخودتو بکشی انتخاب اشتباه کردی تاوان دادی حالا هم اگر بچه نداری ...

رفتم مشاور گفت میتونی باهوو زندگی کنی بروزندگیت کن اگه هم نتوستی طلاقت بگیر 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
نه فعلن صیغه بعدعقدش میکنه وضع مالیش زیادخوب نیست مستاجریم 

بگو باشه عقد کن برا تو وبچه هات خونه بگیره و خودش گورشو کم کنه بره یابگو طلاقت بده حق وحقوقت رو بده وبرای تووبچه هات جدا خونه بگیره 

تهدیدش کن بگو اگر عقدش کنی ولت میکنم میرم توبمون و بچه هات سعی کن هرجورشده عقدش نکنه ازحق قانونیت استفاده کن بدون رضایت تونمیتونه عقد کنه