2777
2789
عنوان

طلاق

578 بازدید | 24 پست

سلام خانوما 

من شوهرم خیانت میکنه ارزش زندگی نداره دوست دارم جدا بشم همه میگن واسه بچه ها بمون و اذیت شو

آخه بچه ها همین الان کف دستم میزارن و ممنون نیستن شما باشید چکار میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های الان کجا قدر شناسن که قدر تورو بدونن بنده خدا 

اگه اذیتی و برا اونا موندی جدا شو 

بچه اول و اخر میره دنبال زندگیش چونکه طبیعت اینه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشاوره برو عزیزم که اون راهنماییت کنه ما واقعا از شرایط خبر نداریم ممکنه راهنمایی اشتباه کنیم

فقط به صورت کلی میگم بچه ها بزرگ میشن میرن پی زندگیشون و ما تو میانسالی وقتی دیگه قدرتمون خیلی کم شده تنها میمونیم پس بهتره تو جوونی کاری کنیم که میانستلی نشینیم خودخوری کنیم.

باید بین بد و بدتر را انتخاب کنی. طلاق بده و رو بچه تاثیر منفی میذاره. اما بودن توی یه محیط سمی که دائم دعوای پدر و مادر میبینن و حتی ممکنه اخلاقهای بد پدرشون رو تقلید کنن بدتره‌.

الهی به امید خودت...  

بچه ها نیاز به پدر و مادر باهم دارن درست

ولی تحمل یه مادره افسرده رو ندارن

خواه ناخواه ناراحتی شما به خاطر عمل همسرتون رو بچه ها اثر میذاره حالا چه جسمی چه روانی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)