اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
اه چ تاپیک بیخودی اینهمه دارن خودشونو میکشن زنها آگاه بشن زود ازدواج نکنن ورمیدارید تاپیک میزنید اولین بوسه توی ده سالگی ..اونی هم ک بیست سالشع شک می کنه بخودش میگه اع چرا من بوسه نداشتم تو این سن
خدایی تاپیکت غبر اخلاقیع اه
پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
من از ۱۳ و شوهرم از ۱۸ همو میخواستیم مامانم راضی نبود باازدواجمون بخاطر نسبت های نزدیکمون، یکبار رفته بودیم خونه شوهرم اینا توی اتاقشون بودم اومد دستمو گرفت سعی کرد بوسم کنه نزاشتمش، تااین حد سفت و سخت بودم روی روابطمون فقط تلفنی حرف میزدیم همین
اولین تجربه بوس از جنس مخالف تو ۱۸ سالگیم بود و از طرف کسی که شدیدا عاشق بودم
البته منحرف نشین بوس از پیشونی و لپ و دستم بود
بای بای😂🙋♀️
حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹
نه بوس از جای دیگه خصوصیه یه لُپ که اینحرفارو ندارع والا🤣🤣🤣🐈
حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹
و منه دهه شصتی که توی پونزده سالگی تازه فهمیدم آدما چطوری بچه دار میش؟؟؟؟؟!!!
من توی فیلما دیده بودم که میگن خدا بهمون بچه نداده،خدا خواست و بهمون یه بچه داد.و به همین دلیل فکر میکردم زن و شوهر یهو مثلاً میفهمن زنه باردار شده...وقتی فهمیدم داستان چیه دقیقا تا یک ساعت شوک بودم