2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هرکسی ی جور من رفتم مهد اینو ک شما ۱۰سالگی یاد گرفتین میدونستم

آفرین 👌👌👌👌ولی این که یه بچه ده ساله بوسه لب با جنس مخالفش داشته باشه یجور انحراف تربیتیه چطور اصلا همچین چیزی و درک کرده آیا تو اطرافیان دیده و تکرار کرده یا کلا درمورد مسائل جنسی می دونه چون بوسه روی گونه یه چیز عادی و نرماله اما روی لب برا بچه ده ساله اصلا نرمال نیس می تونه حتی باعث بلوغ زود رس بشه.اگه چیز عادی بود باید با همجنس خودشم همین رفتار و داشت پس ریشه جنسیتی داره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اولیش با رفیقم بود تو ۱۳ یا ۱۴ سالگی...

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
و منی که هنوز فرست کیس نداشتم

۲۳ سالمهههه دیگه هنوؤؤوووز نداشتم🥲💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!