2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینا تو شش سالگی چطور می دونن همچین حسی به جنس مخالف چیه عجیبه واقعا 

نه میگفت از بچگی حس مالکیت داشته نسبت به اون . مثلا تو بازیها هواشو داشت و... بعدش دیگ عاشقش میشه ولی به دختره نگفت تو دوران راهنمایی دبیرستان افسردگی گرفت.ولی بازم به دختره نگفت تا دختره نامزد کرد. دختره هم زیاد اونو جدی نمیگرفت یعنی عاشقش نبود.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
منم از بچه های اون مدلی خوشم نمیاد که شما میگی ولی  معصوم و بی گناهن  از دوست داشتنشون هست ...

من کلا معنای محبت نمیدونم چیه

نمیتونم دوست داشتن رو درک کنم تابحال کسی دوسم نداشته

محبتی دریافت نکردم از کسی

بخاطر همون الان ک ۱۹ سالمه درک درستی ازینکه یه نفر واقعا دوستت داشته باشه ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اونوقت من ده سالگی تازه فهمیده بودم کدوم وری باید تو دسشویی بشینم شما ده سالگی می دونستی فرست کیس چی ...

حالا هرکسی ی جور من رفتم مهد اینو ک شما ۱۰سالگی یاد گرفتین میدونستم

من کلا معنای محبت نمیدونم چیه نمیتونم دوست داشتن رو درک کنم تابحال کسی دوسم نداشته محبتی دریافت نک ...

عزیزم الهی🥲🥲🥲پس حق داری من داخل خانواده پر عاطفه بزرگ شدم مثلا من و پسرخالم بچگیام نمیتونستیم از، هم جدا بشیم بیشتر اون وابستم بود البته کوچکتر از من بود  امیدوارم ادم درست تو زندگیت بیاد  عشق تجربه کنی😊

😎💚🐬
من کلا معنای محبت نمیدونم چیه نمیتونم دوست داشتن رو درک کنم تابحال کسی دوسم نداشته محبتی دریافت نک ...

منم همین طور 

نه که کسی تا حالا بهم محبت نکرده باشه ولی اصلا نمیدونم عاشق شدن چیه 

اصلا فکر نمی کنم وجود داشته باشه 

تا حالا خودم عاشق نشدم